Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Tvrdej kluk 21 . stoleti, seznam tvrdosti

Primator 2

Recommended Posts

• Odpovědi 126
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

TAk to je v prdeli sice si třeba negeluju vlasy ale fakt nejsem takovy ignorant aby mi to vadilo:D

Me vylozene vadi kdyz to ma nekdo nagelovany do brutalniho kohouta, to bych strilel. Kdyz to ma nekdo aby mu to jen drzelo a neni to videt, nic proti, ale takovych lidi moc neznam

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:wow: to sem si zase jednou přečet věci

primátore nemá tenhle topic něci společnýho s topicem "kouříte?" protože tam jak sme zjistili odsuzuješ většinu věcí který sou podle tebe "tvrdý",příde mi totiž že si jenom myslíš že to co ty považuješ za špatný a někdo to tak dělá tak je automaticky kkt,dmnt,adt.

jestli je to tak,tak se konečně prober protože tyhle topicy a ty kecy v nich o tobě neřikaj zrovna pěkný věci

Odkaz ke komentáři

:wow: to sem si zase jednou přečet věci

primátore nemá tenhle topic něci společnýho s topicem "kouříte?" protože tam jak sme zjistili odsuzuješ většinu věcí který sou podle tebe "tvrdý",příde mi totiž že si jenom myslíš že to co ty považuješ za špatný a někdo to tak dělá tak je automaticky kkt,dmnt,adt.

jestli je to tak,tak se konečně prober protože tyhle topicy a ty kecy v nich o tobě neřikaj zrovna pěkný věci

Ja to odsuzuju tak jak to vidim, vidim kolem sebe tvrdaky co si myslej ze kdyz kourej a maj cepici nakrivo jak sou tvrdy a kdyz sou v tlupe tak se chovaj jako vladci vesmiru a na tyhlencty dementy je tenhle topic zamerenej. Samozrejme ze je X lidi co kourej a tak dal a sou normal, ale ty ja nemyslim, vono je to blby takle pochopit

Odkaz ke komentáři

No teoreticky kdyby jsi nebyl primator tak si reknu co si za dmnta ktery splete disko styl dohromady se skejtackym¨.

Pochybuju ¨že skejtak nosici kalhoty az pod pr*eli a kšiltku nakřivo si bude gelovat vlasy:D:D:D

Zase jeden PRIMATTOPIC

noo já nosim skejtový hadry už 6 rokem a palici si geluju...ne tak jako že bych mel namocenou palici v hajzlu ale "pastuju si je"lepsí než abych nosil nažehlenou kšiltovku...je to uplne jedno spíš je o vo stylu života

Odkaz ke komentáři

No teoreticky kdyby jsi nebyl primator tak si reknu co si za dmnta ktery splete disko styl dohromady se skejtackym¨.

Pochybuju ¨že skejtak nosici kalhoty az pod pr*eli a kšiltku nakřivo si bude gelovat vlasy:D:D:D

Zase jeden PRIMATTOPIC

noo já nosim skejtový hadry už 6 rokem a palici si geluju...ne tak jako že bych mel namocenou palici v hajzlu ale "pastuju si je"lepsí než abych nosil nažehlenou kšiltovku...je to uplne jedno spíš je o vo stylu života

ja taky nosim skejtovy hadry, dyt v poho

Odkaz ke komentáři

Primátor si tady léčí komplexy z toho,že asi žije uprostřed bandy skaterů,bo já nevim...Sám nesplňuju ani jedno z toho,co napsal,ale k Primátorovi bych se nepřihlásil...Jinak to MorroR:Kdo tě udeří do tváře,tsk ho udeř do obou....tvý odpovědi neměly chybu )

díky..vážím si tvojí podpory:) jsem překvapen kolik lidí se tu shodlo na tom, že primátor je totální debílek, kterej ještě nic nezažil a odsuzuje věci o kterejch sám nemá ani páru..dal bych ruku do hoven za to, že nemá ani kamarády..na chlastání, píchání, kouření, fetování atd. jsem nikdy nic špatnýho nebo tvrdáckýho nevidel..beru to jen jako zkrášlení tý šedivý reality do příjemnějších barev..každej je nějakej a at si života užívá jak chce..pohodovej člověk se kterým se dá normálně vycházet at si klidně maže hlavu velbloudí mrdkou

Odkaz ke komentáři

Heh jak tak koukám, tak tento topic se rozrůstá (s ohledem na to proč byl založený) čím dál víc :).

Nevím jestli to znáte, ale když je člověk o něčem sto procentně přesvědčený, tak ho nepřemluvíte (na devadesát devět procent). Je to jako brick u psp při downgradu (psp už také jen tak nevrátíte do původního stavu :)).

Osobně nemám moc rád tohle "škatulkování" si lidí. Ale každý má svůj názor, tak ho tu nehodlám všem "rvát".

Mám kámoše, ten si geluje hlavu, poslouchá disco, chodí na disco a je úplně vpohodě. Tyto názory, že každý je nutně .. když dělá něco co se druhému nelíbí mi připadají dost zcestné a člověk co si za nimi stojí je přinejmenším stejný id*ot (ne-li větší) jako sám píše o jiných. Teď určitě někdo namítne, že tenhle topic je jen proti některým z vytvořené skupiny lidí, v tom případě se omlouvám, ale pro příště bych napsal přesněji o koho se jedná, protože takto to stále míří na každého..(samozřejmě si to už napsal, ale jen vyjadřuji svůj názor na to, jak tento topic vypadá).

ps: Poslouchám SKA a geluju si hlavu gelem s mokrým účinkem - vlasy mi rostou jak chtějí a učesat se to opravdu nedá :).

btw: NO FLAME, pouze vyjádření názoru...

Odkaz ke komentáři

Takze abyste byli ty nejtvrdi typci na tyhle planete musite splnovat nasledujici parametry:

:arrow: musite pit

:arrow: musite chodit na fak jako husto-husty dizy a do hustackejch klubu typu Face2Face, Misa Mas atd.

:arrow: gelovat si palici

nechapu co je na techto vecech spatnyho !

podle toho co tu pises a co jsem cetl v topicu "Kourite?" musis mit vazne pestrej zivot ...

podle me jsi kdysi sel nekam na diskoteku - nebo do "hustackyh klubu typu Face2Face, Misa Mas", tam ses totalne zboril a dostals pres hubu od nejakyho nageovanyho typka ...

jinak nechapu co proti lidem co chodi do techto klubu a gelujou si vlasy mas .. :!:

Myslim, ze asi proto, ze to jsou hovada :D. Tedy, nechci generalizovat, ale delal jsem ve F2F v lete brigadu, vim, co tam chodi za lidi 8)

Odkaz ke komentáři

Jinak panove, co se tady navazite do tohoto, veskrze vtipneho threadu od Primatora, potrefena husa se vzdycky ozve :D

Zkuste to brat s nadhledem, nikdo vam prece nazakazuje gelovat si vlasy 8)

Vtipný topic to byl ze začátku (alespoň já si to myslel), ale všeho moc škodí a zbytečné prodlužování a popichování ostatních změnili účel tohoto topicu úplně na něco jiného :)

Když jsem si přelouskal posty co tu lidé napsali a jiné topici, tak bych řekl, že většina z nich to už s nadhledem moc nebere :)

Odkaz ke komentáři

Haha presne tak. dark_one je v poho, vyjdril to. To me bavi tohle, zalozit takovejhle topic utocnej a pak se bavit na tom jak vsichni do me kerujou a sou nasrany, zabava :lol:

...myslim, ze malokdo je z tohodle topicu nasranej...

...vetsina lidi to precetla a pak se pousmala nad autorovou hlouposti..

...taky se skoro vsichni shodli, ze primator ma asi nakej problem (nevim...asi neoblibenost v kolektivu) a tak ma svuj "antivsichni postoj"..

..zkratka sme primatora prokoukli a on se to ted snazi zahar do outu 8)

..a jestli ti dela dobre, ze do tebe vsichni kerujou a sou nasrany, tak to me jen utvrzuje, ze nejsi uplne v poradku :wink:

Odkaz ke komentáři

...taky se skoro vsichni shodli, ze primator ma asi nakej problem (nevim...asi neoblibenost v kolektivu) a tak ma svuj "antivsichni postoj"..

Hahaha to jo, to ste to teda uhodli, loool :lol: To ste me teda prokoukli, uz se celej stydim :D :oops:

Odkaz ke komentáři

jezis to je pitomost ... polovina stariku v nasi dedine se taky 4 x do tydne zchlastaji domodra , ctvrtina z nich hulinebo to aspon skusili a vsichni kouri ... a nejsou to zadni IN borci

PANEBOZE KDO VYMYSLEL SLOVO DIZA ! to je tak hnusne slovo ... skoro rve usi

ksiltovku nakrivo nosi i teknari (tekno !! neplest z technem)

skoro kazdy se nekdy tvari drsne

PITOMY TOPIC !

Odkaz ke komentáři

Hahaha to jo, to ste to teda uhodli, loool :lol: To ste me teda prokoukli, uz se celej stydim :D :oops:

možná by si měl protože některý tvoje názory nestojí ani za zamyšlení,a ještě aby se z nich měl člověk nastat,lol seš tady ty

doufám že se nenasereš ale vypadáš jak kdyby si se neuměl najís a přitom máš reči jak největší hrana ze který má každej strach

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu