martin112 Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 prosim help sem tedka v misi jak to zacina ze je objeveno telo bez hlavy a na zadech ma X mam sledovat krvavou stopu pomoci UV zareni to udelam ale pak uz nevim kam jit chodim porad dokola asi to pude nejake muzeum nevim co dal hledat:-( je tam takovej pravekej jester tak se motam porad dokola:-( nema nekdo dohrano a nebo neni dal jak ja?:bash:DIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpik Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 No když už jsi to založil,taky mám zásek...jsem v misi už nevim přesně ve který ale myslimže jsou tam nějáký panenky a došel jsem k nějákýmu ovládacímu panelu jenomže je zamčený a musim tam zadat číselnou kombinaci nevíte někdo pls jak to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Červen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 pls helpne mně někdo jsem tet přišel do jednoho skladu tam sem mněl nějakejch 5 sil označit a pak vyjit po takovim lešení nahoru a tam je nějaka paka zamčená na číslo a vubec nvm jaký kua pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2008 prosim help sem tedka v misi jak to zacina ze je objeveno telo bez hlavy a na zadech ma X mam sledovat krvavou stopu pomoci UV zareni to udelam ale pak uz nevim kam jit chodim porad dokola asi to pude nejake muzeum nevim co dal hledat:-( je tam takovej pravekej jester tak se motam porad dokola:-( nema nekdo dohrano a nebo neni dal jak ja?:bash:DIK Stačí dojít tím UV ligtem k těm dveřím a ten policajt za tebou přijde , udělá ti stoličku a přehodí tě přes vrch té stěny ... Pak bude stačit jít 10 metru rovně a jen doleva ... Popřípadě použij GPS ... X a doprava ... No když už jsi to založil,taky mám zásek...jsem v misi už nevim přesně ve který ale myslimže jsou tam nějáký panenky a došel jsem k nějákýmu ovládacímu panelu jenomže je zamčený a musim tam zadat číselnou kombinaci nevíte někdo pls jak to je? Musíš jít do té kanceláře, jsou tam asi 4 krabice s panenkama hned vedle dveří , kopni do toho , zapni UV light , a za něma je napsaná ta kombinace .. Pak se vrat k té páce ... pls helpne mně někdo jsem tet přišel do jednoho skladu tam sem mněl nějakejch 5 sil označit a pak vyjit po takovim lešení nahoru a tam je nějaka paka zamčená na číslo a vubec nvm jaký kua pls help To samé co Mpik ... Počkejte si potom, pak je to teprv haluz, u toho jsem se zapotil i já sám ... Kdyžtak PM / ICQ ... Snad jsem někomu pomohl, sice Martinovi o 2 měsíce později, ale možná se to bude hodit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 Mno tet sem se seknul v nějákým výtahu kde jsou pojistky a mám tam dát dráty do kupi nevíte někdo jak?zkoušel sem uv lampu jestly to tam někde není a nic nvm co dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin112 Odesláno Červen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 Mno tet sem se seknul v nějákým výtahu kde jsou pojistky a mám tam dát dráty do kupi nevíte někdo jak?zkoušel sem uv lampu jestly to tam někde není a nic nvm co dal nekde v rohu je snad zebrik? v tom vytahu je to blbe videt ale neco tam je po cem se da vylezt nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 halen právě že vubec nic tam není objeví se mně ta zóna žee mám něco udělat a sou tam pojistky drátu a ja mam zapojit 3 do spravnejch dir a nvm jaky koukal sem v tom výtahu sou eštěn jedny pojistky alen ty už jsou zapojený alen fakt nevim jak to podle nich mám zapojit help to nikdo fakt nevii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 Fakt nikdo neví:( :( :( :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 Ty dráty jsou , jestli si dobře pamatuju , Thick, Striped, Bare ... Nebo se koukni na nějaké videa na Youtubu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 jj zjistil jsem na youtube jsou všechny videa už vim jak mno jinak asin nej hra s gta4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 jj zjistil jsem na youtube jsou všechny videa už vim jak mno jinak asin nej hra s gta4 To každopádně , kdyby chtěl ještě někdo pomoct , stačí napsat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 i když nemám xbox tak bych potřeboval pomoct:) jak se dělají comba s kopy?:) už sem to za jednu misi dostal jako že je mužu dělat ale nvm jak pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.