Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 1 month later...
Odesláno
prosim help sem tedka v misi jak to zacina ze je objeveno telo bez hlavy a na zadech ma X mam sledovat krvavou stopu pomoci UV zareni to udelam ale pak uz nevim kam jit chodim porad dokola asi to pude nejake muzeum nevim co dal hledat:-( je tam takovej pravekej jester tak se motam porad dokola:-( nema nekdo dohrano a nebo neni dal jak ja?:bash:DIK

Stačí dojít tím UV ligtem k těm dveřím a ten policajt za tebou přijde , udělá ti stoličku a přehodí tě přes vrch té stěny ... Pak bude stačit jít 10 metru rovně a jen doleva ... Popřípadě použij GPS ... X a doprava ...

No když už jsi to založil,taky mám zásek...jsem v misi už nevim přesně ve který ale myslimže jsou tam nějáký panenky a došel jsem k nějákýmu ovládacímu panelu jenomže je zamčený a musim tam zadat číselnou kombinaci nevíte někdo pls jak to je?

Musíš jít do té kanceláře, jsou tam asi 4 krabice s panenkama hned vedle dveří , kopni do toho , zapni UV light , a za něma je napsaná ta kombinace .. Pak se vrat k té páce ...

pls helpne mně někdo jsem tet přišel do jednoho skladu tam sem mněl nějakejch 5 sil označit a pak vyjit po takovim lešení nahoru a tam je nějaka paka zamčená na číslo a vubec nvm jaký kua pls help

To samé co Mpik ...

Počkejte si potom, pak je to teprv haluz, u toho jsem se zapotil i já sám ... Kdyžtak PM / ICQ ...

Snad jsem někomu pomohl, sice Martinovi o 2 měsíce později, ale možná se to bude hodit ...

• 9 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu