Guest Anonymous Odesláno Listopad 29, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2005 Asi to tu každý ví, ale pro případ, že ne.. když konvertujete video v PSP Video 9 na AVC ať už constant nebo variable bitrate, tvoří vám to MAQ10001.MP4 soubory. Ty nepatří (spolu se stejnojmenným .THM souborem) do "100MNV01" ale do "101ANV01" adresáře v "MP_ROOT" v PSP. V nastavení PSP Videa 9: u variable bitrate se bitrate nastavuje v rozmezí 1-31. 29-30-31 dělají malé soubory s obstojnou kvalitou (31=nejnižší bitrate), ještě s tím experimentuju, tak až zjistím nejvhodnější nastavení pro konvertování videa (malá velikost, dobrá kvalita), tak (sem) napíšu.. MAQ.... soubory neukazuje PSP jako MPEG-4 ale jako AAC (nebo AVC, nebo WC..? teď už nevím, musel bych se podívat) hraju si s konverzí v Neru7, PSP Video9 a PSP Video Express. Kdyžtak napište svá vlastní nastavení - a proč zrovna je používáte. Dík ---- PS: tohleto platí pro firmware 2.50+, o starších nic nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Listopad 29, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2005 Asi to tu každý ví, ale pro případ, že ne.. když konvertujete video v PSP Video 9 na AVC ať už constant nebo variable bitrate, tvoří vám to MAQ10001.M4V soubory. Ty nepatří (spolu se stejnojmenným .THM souborem) do "100MNV01" ale do "100ANV01" adresáře v "MP_ROOT" v PSP. V nastavení PSP Videa 9: u variable bitrate se bitrate nastavuje v rozmezí 1-31. 29-30-31 dělají malé soubory s obstojnou kvalitou (31=nejnižší bitrate), ještě s tím experimentuju, tak až zjistím nejvhodnější nastavení pro konvertování videa (malá velikost, dobrá kvalita), tak (sem) napíšu.. MAQ.... soubory neukazuje PSP jako MPEG-4 ale jako AAC (nebo AVC, nebo WC..? teď už nevím, musel bych se podívat) hraju si s konverzí v Neru7, PSP Video9 a PSP Video Express. Kdyžtak napište svá vlastní nastavení - a proč zrovna je používáte. Dík ---- PS: tohleto platí pro firmware 2.50+, o starších nic nevím zajímavý....spousta nových věcí o kterých sem neměl šajn....ale já zustanu u psp video expressu a nebus si tim lámat hlavu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peath Odesláno Prosinec 4, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2005 Nevypozoroval jsem proč. Ale pokud postupuji podle návodu a ihned nahraji video do PSP (zatím dva pokusy) tak to fungovalo. Pak jsem ho smazal (potřeboval jsem na kartu dát něco jiného) a najednou mi PSP píše žádné video. Přitom ještě před pár minutama fungoval ten samý soubor v pohodě??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Prosinec 4, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2005 mno smazaný video nepřehraješ...ale já normálně kopíruju videa z psp a zase zpět do něj a fajčí pořád...(btw ať ma pořát názvy i příponu velkými písmeny...mohlo by zlobit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 4, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2005 jj. pravdu mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peath Odesláno Prosinec 4, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2005 Špatně jsem se vyjádřil. Samozřejmě jsem myslel po znovunahrátí, teď budu dělat další pokusy. Možná jsem se unáhlil. Byl jsem dost vytočený. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Prosinec 4, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2005 jj, zkoušej :D...doporučuju na videa používat nějaký manager (jako je v psp video 9 nebo psp video express, rapiz psp video software, psp max media manager...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 5, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2005 ... pomož te mi někdo!!! fakt to nemohu do toho PSP dostat, nevím kde dělám chybu!!! řídím se Murphyho návodem a nic!!! stále mi to píše ať zkontroluju zadání názvu a cestu!!! pomozte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! prosííííííííííííííííííííííííííííííííííím!!!!!!!!!!!!! thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Prosinec 5, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2005 Napiš presne čo robiš, a čo ti to robi. Krok po kroku. Malo by sa ti pridat prenosne zariadenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 5, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2005 normálně to připojím, vše je okej a i VIDEO9 PSP jej rozpozná, dám konvertovat třeba na plochu a když je to hotovo tak to prostě chci překopírovat do PSP: MS_ROOT - 100MNV01... a pak to napíše to, co jsem psal a shudbou je to samé!!! a i některé obrázky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Prosinec 5, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2005 mno je to MP_ROOT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Prosinec 5, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2005 prečo neprenašas priamo do hudbu priamo do zložky PSP\MUSIC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 6, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2005 zkus to jeste pres ctecku ,jestli ti to nepojede ani tak ,tak je chyba mezi tvym pca kabelem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 6, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2005 zkus to jeste pres ctecku ,jestli ti to nepojede ani tak ,tak je chyba mezi tvym pca kabelem čtečku bohužel nemám, je fakt divný, že nějaký obrázky přenést jdou a některý ne. tu hudbu samozřejmě dávám do složky music. není tu někdo z HK, Olomouce, kdo s tím mám zkušenosti a může mi pomoci??? Murphy můžeš to tu ještě raz detailnějc popsat??? moc by mi to pomohlo!!! Myslím si, že je chyba někde v té konverci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 6, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2005 já teď teda konvertuju v PSP Video 9 na vlastní profil AVC = FQ VBR, 320x240, Qscale 29 (celkem slušné video a malá velikost), 29,9fps, One pass, 250keyframe, 1:1 a audio 128kbps stereo 48000Hz (menší nejde nastavit) volume 100procent jestli máte nějaké jiné nastavení protože se vám osvědčilo, tak napište požadavky - menší velikost, větší kvalita ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 6, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2005 podivej se tady po foru ,myslim ze se ten topic jmenuje videa v psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 13, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2005 Asi to tu každý ví, ale pro případ, že ne.. když konvertujete video v PSP Video 9 na AVC ať už constant nebo variable bitrate, tvoří vám to MAQ10001.MP4 soubory. Ty nepatří (spolu se stejnojmenným .THM souborem) do "100MNV01" ale do "101ANV01" adresáře v "MP_ROOT" v PSP. V nastavení PSP Videa 9: u variable bitrate se bitrate nastavuje v rozmezí 1-31. 29-30-31 dělají malé soubory s obstojnou kvalitou (31=nejnižší bitrate), ještě s tím experimentuju, tak až zjistím nejvhodnější nastavení pro konvertování videa (malá velikost, dobrá kvalita), tak (sem) napíšu.. MAQ.... soubory neukazuje PSP jako MPEG-4 ale jako AAC (nebo AVC, nebo WC..? teď už nevím, musel bych se podívat) Opravil jsem svůj předchozí příspěvek - takhle (viz. nahoře) to má být správně + když konvertuji video v PSP Video 9 na AVC VBR (29), vyjde jeden film na 250MB a v docela ještě slušné kvalitě. Jediné, co my pak na něm vadí je, jak se zobrazují tmavé scény (při špatném osvětlení), jinak nic, je to dobrý. Máte nějaké lepší - oblíbené nastavení pro konvertování filmů-videa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 15, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2005 tak jsem presel na Nero7 - dekoduje do Mpeg-4 - vyborne> na 250kbps ma film cca neco pod 250MB a kvalita je skoro bezchybna - i tmave sceny nedelaji problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Prosinec 15, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2005 tak jsem presel na Nero7 - dekoduje do Mpeg-4 - vyborne> na 250kbps ma film cca neco pod 250MB a kvalita je skoro bezchybna - i tmave sceny nedelaji problemjakou verzi nera máš? (to já jenom proto abych zbytečně nestahoval nějaký vořezaný začítečnický verze...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 15, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2005 :-) mam Nero 7 Ultra edition, bezi mi na Win98SE a konvertuju v ni jak MP4ky - videa, tak MP4ky audia - video na 250kbps, audio na myslim VBR/stereo Transparent - 110-150kbps LC-AAC (ale to je pro PSP myslim az moc dobre nastaveni, klidne by slo pouzit nejake nizsi, usetrilo by se na velikosti souboru a kvalita by zustala skoro nezmenena - ve sluchatkach PSP urcite) Jeste cekam, ze PSP firmware X.X umozni prehravani HE-AAC, ale to taky muze a nemusi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 17, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2005 jak si viberu jazyk filmu ve video 9 to nejde mam original dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 18, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2005 pomuze mi nekdo jak mam nahrat videa do psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brtstvo Odesláno Prosinec 18, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2005 BIGGI>pokud si cetl prvni prispevek v tomto foru a nezvladnes to, tak ti asi nikdo vic uz neporadi....zkus poprosit tatinka `o]]] a pokud si ho necetl, tak si ho precti a hloupe se neptej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 19, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2005 jak si viberu jazyk filmu ve video 9 to nejde mam original dvd taky by mě zajímalo jak to udělat s DVD formátem!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 20, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2005 dvd to avi pres auto gordian knot ,jestli nevite jak na to tak ja vam to popisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.