Petersss Odesláno Prosinec 20, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2005 když spustím PocketDivXEncoder a dám vybrat zdroj tak se mi na DVD ukáže jenom jeden vob ve video souboru.Jenže je tam ještě audio soubor ve kterým nic není.Když stahnu celý video do avi tak je bez zvuku.Co s tím?Když sem ale zkoušel video kde byl jenom VIDEO soubor tak bylo vše O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Prosinec 21, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2005 Jde nějak nastvit aby video běželo přez celej display bez tech černejch pruhů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 21, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2005 z dvd to proste do psp primo nejde ,ma to vic kroku ,rikam ze jestli se vas najde vic tak vam napisu best navod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 21, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2005 jo murphy napiš ten návod, jak dostat dvd do psp....díkec.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AW3R Odesláno Prosinec 24, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2005 jde sconvertovat to video pod 35MB? :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Depeshak Odesláno Prosinec 25, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2005 Ked uploadujem video, ako ho nájdem v PSP ? Vďaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Depeshak Odesláno Prosinec 27, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2005 aaaaaaah, už viem. Som ho našiel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Prosinec 27, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2005 ako vlozit ceske titulky (aj s hackama a carkama) do videa aby boli prehratelne na PSP? Mate nejaky program? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 27, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2005 Ještě hodně dobrej prográmek na konvertování Je ATI Avivo Video Converter Je tam Konvertování na PSP video formát a nastavování kvality. Velmi rychlej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Prosinec 27, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2005 ale daju sa integrovat titulky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Prosinec 27, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2005 ale daju sa integrovat titulky?v tom PocketDivXEncoder mi to běží skvěle.....český titulky i se vší diakritikou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Prosinec 27, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2005 no tak to musim este raz oskusat. lebo mne to blblo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shobull Odesláno Prosinec 27, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2005 PocketDivXEncoder dava do avi. to musim znova konvertovat do MP4? Mam southpark vo formate MP4 a chcem do nich len integrovat titulky vo formate SRT, aby som mal vystup znova mp4. Nejde to nejako? Neviete ako funguju tie orig. filmy na UMD - v akom su formate a ako maju vyriesene titulky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 27, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2005 ja sem to zkousel, a do mp4 pridat nejdou, pac mi to udelalo jenom nefunkcni avi :o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Prosinec 27, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2005 No já dohodil do PC kodek K-lite a při převodu videa pomocí PocketDivXEncoder_0.3.51_RC11 mi během procesu vyhodí hlášku : VideoSourceAvi : Error:the source image format is not acceptable.(error code-2)... tak nevím co dělám špatně ale pomocí tohodle prográmku jsem zatím ještě nic nezkonvertoval...přitom je to obyč avi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 29, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2005 jak se plz jmenuje program z nera7 na to mpeg4 dekodovani??? Ja jich tam mam hromadu a nvm ktery z nich to dela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 29, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2005 nero recode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Leden 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2006 Jak v pspvideo9 nastavit lepší kvalitu obrazu?Porád mi to dělá film kolem 400 MB a kvalita nic moc.Fakt se v tom nějak nevyznám.Proč mi běži film s pruhy?Chci to mít přez selej display! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2006 Muzu se zeptat, kolik z Vas encoduje videa v nativnim rozliseni PSP 480x272 ? Prijde mi to podle toho cim to enkodujete, ze kazdej pouziva nejaky mensi rozliseni ;o( Chapal bych to snad pro FW 2.0+ ale pro 1.50 nevidim duvod delat jine rozliseni nez 480x272 pro PMP Mod player M... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Leden 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2006 mno já nerad konvertuju videa zbytečně větší, zkreslený nebo s černym pruhem na někerý dvojici stran...já nevim no....pro mě je lepčí zkonvertovat video do nějakýho kompatibilného formátu podle původního souboru...a pokud vim tak na 1.50ce nejsou nějaký kodeky... je mi líto, ale na vlastníky 1.50ky moc nemyslim... :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2006 NATELOGAN : a to je konvertujes v 480x272 ? Takze FW 2.60 umi hrat z MS nativni format videa ? Na 2.0 to neumelo, kodeky sice byly, ale dementni politika Sony mi neumozni si svoje vlastni DVD hodit v pouzitelnem rozliseni na PSP, ale pouze v nejakem debilnim snizenem rozliseni - coz je imho silene moc znat ;o( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2006 nekomu tady sem slibil ,ze mu z tim poradim tak sem si rek ze to pomuze i tem ktery si koupi psp az ted1. :arrow: stahnete si muj prilozeny balicek :D 2. :arrow: spuste PocketDivXEncoder_0.3.51_RC11.exe a zvolte pc :arrow: vstupni soubor(=vas film) a vedle toho ikonu ,ktera zvoli titulky :arrow: doporucuji snizit kvalitu filmu a zvuku(pokud si myslite ze se vam to do psp nevejde) a zvisit jas tak o 2-3 a zvuk taky o 2-3 :arrow: dole macknete primi prevod a nechte pc pracovat (samozrejme zvolte take cestu k vystupnimu souboru) 3. :arrow: nainastalujte pspVideo9_Install.exe s spuste :arrow: macknete setup a nastavte kvalitu (doporucuji SP/368x208/29.97fps/QB4 Stereo/96kbps-jestli mate vetsi kartu netz 512MB muzete zvolit i vetsi) vystupni soubor atd.......... :arrow: zvolte konvert :arrow: zvolte konvertovat nove video a nechte pc pracovat 4. :arrow: v psp(rovnou na disku ne v adr.PSP!!!) si vytvorte slozku MP_ROOT a v ni slozku 100MNV01 a do ni nahrajte ty soubory ktere vytvoril psp video 9 (ten z priponou mp4 ,i ten druhy) :arrow: :arrow: :arrow: tady je ten balik programu: http://download.games4you.cz/psp/murphy_video_pack_for_PSP.rar nebo http://rapidshare.de/files/4630332/murphy_video_pack_for_PSP.rar.html schvalne sem vybral programi v cestinu tak by obsluha nemela byt tezka :wink: čau murphy, nevíš, jak otitulkovat video, který už je zkonvertovaný do MP4? Pokud na to najedu Encoderem, tak mi to píše chybu...: Informace o vstupnim souboru Video Media Major Type : ERROR Duration : 00:00 FourCC : mp4v Width : 480 Height : 160 Compressor : Media Excel MPEG4 Video Audio Media Major Type : Audio Compressor : Unknown Frequency : 0 Framerate : 0.000 Channels : 0 System DirectX version : 4.08.01.0810 Windows version : Windows XP File : C:\Documents and Settings\ptacepet\Plocha\PSP Movie by PQDVD\doom\M4V10001.MP4 Version : PocketDivXEncoder (0.3.51_RC11) - translated by CooL Nevíš plís jak na to? Díky P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2006 nekomu tady sem slibil ,ze mu z tim poradim tak sem si rek ze to pomuze i tem ktery si koupi psp az ted1. :arrow: stahnete si muj prilozeny balicek :D 2. :arrow: spuste PocketDivXEncoder_0.3.51_RC11.exe a zvolte pc :arrow: vstupni soubor(=vas film) a vedle toho ikonu ,ktera zvoli titulky :arrow: doporucuji snizit kvalitu filmu a zvuku(pokud si myslite ze se vam to do psp nevejde) a zvisit jas tak o 2-3 a zvuk taky o 2-3 :arrow: dole macknete primi prevod a nechte pc pracovat (samozrejme zvolte take cestu k vystupnimu souboru) 3. :arrow: nainastalujte pspVideo9_Install.exe s spuste :arrow: macknete setup a nastavte kvalitu (doporucuji SP/368x208/29.97fps/QB4 Stereo/96kbps-jestli mate vetsi kartu netz 512MB muzete zvolit i vetsi) vystupni soubor atd.......... :arrow: zvolte konvert :arrow: zvolte konvertovat nove video a nechte pc pracovat 4. :arrow: v psp(rovnou na disku ne v adr.PSP!!!) si vytvorte slozku MP_ROOT a v ni slozku 100MNV01 a do ni nahrajte ty soubory ktere vytvoril psp video 9 (ten z priponou mp4 ,i ten druhy) :arrow: :arrow: :arrow: tady je ten balik programu: http://download.games4you.cz/psp/murphy_video_pack_for_PSP.rar nebo http://rapidshare.de/files/4630332/murphy_video_pack_for_PSP.rar.html schvalne sem vybral programi v cestinu tak by obsluha nemela byt tezka :wink: čau murphy, nevíš, jak otitulkovat video, který už je zkonvertovaný do MP4? Pokud na to najedu Encoderem, tak mi to píše chybu...: Informace o vstupnim souboru Video Media Major Type : ERROR Duration : 00:00 FourCC : mp4v Width : 480 Height : 160 Compressor : Media Excel MPEG4 Video Audio Media Major Type : Audio Compressor : Unknown Frequency : 0 Framerate : 0.000 Channels : 0 System DirectX version : 4.08.01.0810 Windows version : Windows XP File : C:\Documents and Settings\ptacepet\Plocha\PSP Movie by PQDVD\doom\M4V10001.MP4 Version : PocketDivXEncoder (0.3.51_RC11) - translated by CooL Nevíš plís jak na to? Díky P. z5 na avi a pak tam hod titule jinak to asi nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2006 Který šulin to do piče kurva psal to nepochopí ani nikdo kurva bud to napište ještě jednou nebo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
350Z Odesláno Únor 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2006 Který šulin to do piče **** psal to nepochopí ani nikdo **** bud to napište ještě jednou nebo..... lebo co? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.