Guest Anonymous Odesláno Únor 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2006 Nebo to nevydržím a už z toho zdechnu už sem vyzkoušel všechno a fakt newim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
350Z Odesláno Únor 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2006 A potrebujes to len zkonvertovat alebo aj otitulkovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2006 Potřebuju to dostat do PSP už to mam ve formatu Mp4 ale PSP mi to něják nebere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
350Z Odesláno Únor 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2006 V akom programe si to konvertoval a mas to nakopirovane v spravnom priecinku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2006 A nemohl by si mi napsat postup lepsi nez ten na zacatku??? prosiim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Duben 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2006 mě ty titulky jdou přidat do filmu v pohodě ale bez diakritiky! místo písmenek s háčkama nebo čárkama se zobrazujou nesmysly:/..co s tím? konvertoval jsem to přes toho českýho pocketa.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2006 mě ty titulky jdou přidat do filmu v pohodě ale bez diakritiky! místo písmenek s háčkama nebo čárkama se zobrazujou nesmysly:/..co s tím? konvertoval jsem to přes toho českýho pocketa.. Mě se z pocketu zobrazujou normálně s diaktrikou,skus stáhnout jiný titulky,a nebo se koukni do těch svých(třeba v txt) jestli jí opravdu mají.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Duben 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2006 jo samozřejmě, že mají..z čeho by jinak vycházely ty nesmyslný znaky:) jsou to klasický titulky ve formátu .srt se vším všudy:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Duben 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2006 na ukázku: 1 00:00:23,254 --> 00:00:27,930 Před dávnými časy, v předaleké galaxii... 2 00:00:40,654 --> 00:00:44,203 Epizoda III 3 00:00:44,334 --> 00:00:47,167 POMSTA SITHŮ 4 00:00:49,854 --> 00:00:56,168 Válka! Hrabě Dooku, sithský lord, svými útoky drtí Republiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Duben 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2006 už jsem to vyřešil..stáhnul jsem si movie creator kterej bohatě nahradí všechny ostatní programy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Duben 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2006 jojo pravdu díš,mě taky přijde že je to nejlepší program!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Duben 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2006 jj ale mám další problém a to ten, že mi žádný video nejde plynule v PSP..všechny se tak trochu sekaj a to já nechci:) zkusil jsem nastavit kbps i na 400 a stejně to nejede plynule..napřiklad final fantasy kterej sem stáhnul přímo z netu v mp4 mi chodí v 600kbps perfektně..něco musí bejt někde špatně ale co? nic už na nastavování kromě audia nevidim..:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Duben 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2006 když já dám na gigovku dva filmy tak to jde v poho,ale tři je ta kvalita už na pytel.takže já film do dvou hodin dělám tak něco mezi 400 - 500 a je to dobrý.kingonga jsem dělal něco přes 700 a o.k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Duben 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2006 mě nejde o to aby ten film měl super grafiku ale aby chodil plynule a bez škubání:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2006 Nexce niekto FUTURAM mam vsetkych 5 Sezon aj s CZ sub. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2006 Nexce niekto FUTURAM mam vsetkych 5 Sezon aj s CZ sub.OUH Kua FUTURAMU samozrejme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2006 jj uplodni to!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2006 Tak prvych zatial 5 casti moze byt<?< Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Duben 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2006 No od prvního dílu dál...At vým o co tam jde...;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2006 Urco!! Hlavne 5. radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2006 Urco!! Hlavne 5. radu5 radu? Nemyslel si sezonu?Jasan ale najprv tam dam prve casti aby niektory chapali o co tam ide a kto je vobec BENDER a FRY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2006 Moze sa stat v niektorych castiach ze budu meskat SUBTITLE ale len malo ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Duben 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2006 Urco!! Hlavne 5. radu5 radu? Nemyslel si sezonu?Jasan ale najprv tam dam prve casti aby niektory chapali o co tam ide a kto je vobec BENDER a FRY. No je 5. rad tak tu posledni myslim, kapito? Jinak na to nespechej, PSP je v servise. Jinak ty titulky mi taky u nekterych dilu blbli i na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2006 Futurama prvy diel UPLOADED.Troska horsia kvalita ale hlavny je obsah. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Květen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2006 nutně shánim film: mlčení jehňátek(silence of the lambs) nejlépe s titulkama..díky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.