vita.n Odesláno Květen 1, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2006 nutně shánim film: mlčení jehňátek(silence of the lambs)nejlépe s titulkama..díky:) http://www.phazeddl.com/dl326757/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Květen 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2006 díky ale rapidshare nenávidim:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Andreas Odesláno Květen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2006 Poradí mi někdo s přenastavením PSP pro přehrávání UMD zakoupených ve státech? Při každém pokusu o spuštění to napíše že mám nesprávný lokální kód a pak už se nezobrazí ani vložený umd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2006 mas smulu to myslim nijak neprehrajes :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Červen 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2006 JJ, to nastve, hry se dají hrát ale filmy ne...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest killer22 Odesláno Srpen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2006 cus lidi ja mam porad problem delam podle postupu davat do do súravnejch adresaru ale pspcko mi pise there are no videos muze mi nekdo poradit plz thx a jestli nedko umi poradit dobre stim abych mohl konecne hrat stazene hry nechce se mi porat kupovat nevim jak nakopirovat ten davhook a kam hlavne v navoduje instaluj davhookale kam ho dat to neni diiik moooocc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Srpen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2006 Takže stáhneš si devhook ze zdejších stránek 0,45.Vznikne ti po rozbalení složka devhook 0,45 with fixes and extras.V ní jsou dvě složky:for PSP a for PC.Otevřeš for PSP na pravou půlku total comanderu nebo salamander atd.Na PSP spustíš USB a zapojíš kabel do PC a PSP.Na levou půlku dáš to PSP ,které se ti přihlásí jako velkokapacitní disk bla bla.A označíš vše na pravé půlce v total comander (U vnitř složky for PSP-dh,ISO,PSP).A to celé zkopíruješ do levé půlky total comandera a je to hotovééééééééééééééé.Spustíš devhook v PSP v games-restart,nastavíš a je to. A co se týče toho videa.Musíš vytvořit složku MP_ROOT přímo do PSP a až do ní 100MNV01 nabo 100ANV01.KAPIŠTO??? UF.Doufám že je vše jasné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest killer22 Odesláno Srpen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2006 cose tice to ho videasem to takle delal celou dobu anejde to a co se ti ce toho devhooku de to i na soft 2.5doufam ze jo skisim takze jak rikas ten dh slosku prekopirovat jenom tak do psp sloskyneni to ze to musim prekopirovat do mp_root nebo tak neco okneskavecer to skusim sem v anglii takze nema moccasu nato a us sem stoho vazne hotovej ale ti vydea mi proste nejdou delam PRESNE podle navodu a nic bud napise nic nenasel nebo tammam jako rozbitou ikonu a nejde spustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Srpen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2006 Tak to jsem se zase zapomněl zeptat ,než začnu psát takový přízpěvky.Udělej downgrade na 1.5 a pak si ten můj přízpěvek znova přečti.Na 2.5 se můžeš snažit jak chceš.Potřebuješ originální GTA:Liberty city stories a po vložení do PSP mechaniky musí PSP psát upgrade na 2.0.Nebo někoho popros ,kdo to GTA má jestli by nepomohl.Jsem z moravy a pomohl bych pokud bys byl někde z okolí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest killer22 Odesláno Srpen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2006 GTA MAM ORIGINAKLU SEM SI JI KOUPIL SEM V ANGLII TAKZE SKODA TAKZE MUSIM UDELAT TENDOWGRADE A TEN SE DELA JAK JA TO PROSTE NEMUZU POCHOPIT NA PCSEM PROFIK ALE NA TOHLE JE MOJEPRVNI GAMBOY JAKO PORADNEJ PC MAM 6 A2 LAPTOPYALE PSPS MAMTET PRVNI ALE NEMOHL BYS MIJENOM UDELAT TAK NAK SOUHR PROGRAMU CO POTREBUJU A KDE TO STAHNOU POPRIPADE UPNOUT NA SENDSPACE PAC TEN RAPID MI TU NEJEDE DIKI MOC MUSIM BEZET DO PRACE PRIDU AS VECER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Srpen 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2006 GTA MAM ORIGINAKLU SEM SI JI KOUPIL SEM V ANGLII TAKZE SKODA TAKZE MUSIM UDELAT TENDOWGRADE A TEN SE DELA JAK JA TO PROSTE NEMUZU POCHOPIT NA PCSEM PROFIK ALE NA TOHLE JE MOJEPRVNI GAMBOY JAKO PORADNEJ PC MAM 6 A2 LAPTOPYALE PSPS MAMTET PRVNI ALE NEMOHL BYS MIJENOM UDELAT TAK NAK SOUHR PROGRAMU CO POTREBUJU A KDE TO STAHNOU POPRIPADE UPNOUT NA SENDSPACE PAC TEN RAPID MI TU NEJEDE DIKI MOC MUSIM BEZET DO PRACE PRIDU AS VECER Tak to je mazec.Za prvé-to luštím jak křížovku.Za druhé-na PSP nejsem žádný odborník.A PC taky ne.Ale snažím se.ZA TŘETÍ-MUSÍŠ POUŽÍVAT TLAČÍTKO HLEDAT. Ale co by neudělal chudý čech pro prachaté anglány že? Topic o downgrade z 2.5 a 2.6.A programy co potřebuješ jsou devhook a daxziso. http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=3433&highlight=gta+funguj%EDc%ED+downgrade http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=3207&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=gta+funguj%EDc%ED+downgrade http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=3373&highlight= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maraudik Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 a kdys udelam tu slozku MP_ROOT vedle slozky psp,kde v psp pak najdu ty videa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 No najedes v PSP na ikonku videa a otevres krizkem ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 co nejvic nenavidim je kdyz nekdo je odbornik na PC a neumi ani vypnout caps lock :roll: a navic to bere jako chat :D ale klanim se vam ze ste mu tak dobre poradili :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpw Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 Já mám 2.6 a mám meší problém skonvertuju z dvd na poprvý to šlo ale nebyl zvuk a na podruhý to nešlo ale zvuk tam byl pouštěl sem to na přehrávači co umí mp4 a tam vše šlo,asi to je nějaký codek zvuku a tak se ptám jestli nevýte co stim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 Já mám 2.6 a mám meší problém skonvertuju z dvd na poprvý to šlo ale nebyl zvuk a na podruhý to nešlo ale zvuk tam byl pouštěl sem to na přehrávači co umí mp4 a tam vše šlo,asi to je nějaký codek zvuku a tak se ptám jestli nevýte co stim.A jaky si pouzil konverter? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 jestli se můžu zapojit na PC si stáhni PSP MOvie Creator a nejaké dělání složek odpadá - nejlepší program na filmy do psp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Srpen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2006 MP4 normal spustis v media playeru..jen musis mit kodek..kodek nalezenes kdyz zadas do vyhledavace (treba seznam.cz) codec pack all in one, nebo jen codek pack a nebo tak nejak...a vzdy neco najdes a tento kodek tam vetsinou byva...A to video v PSP jelo normalne? Co se tyce tech zacatecniku..hned na prvni strane v globalnim oznameni najdete topic "Pro zacatecniky" takze nez se budete na neco dalsiho ptat tak se pls kouknete jestli to tam neni tučně napsany, thx Kdyz budou nejaky dalsi problemy klidne odpovime...jen kdyby to tady nebylo 10x za tyden :rool: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 Dělal sem to podle návodu film sem tam dal ale titulky pořád dam nejdou.Pls poradte thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boh Odesláno Březen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2007 vdaka ja som kupil len teraz a lamal som si hlavu a uz to vdaka tebe mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laci9999 Odesláno Březen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2007 ja som si stiahol winavi mp4 converter, je to platena verzia ale free verzia to prerobi tiez akurat ze tam mate v strede obrazu upozornenie na to ze si ho mozete kupit..tak teraz to staci uz len nejak haknut a bude to super..jednoduchy program a rychly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srato Odesláno Březen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2007 po pouziti PocketDivXEncoderu mne to pise chybu "VirtualDub Requires a Video for Windows (VFW) compatibile codecs to decompress video. DirectShow codecs, such as those used by Windows Media Player, are not suitable." Poradite v cem je problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kures Odesláno Duben 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2007 chalani ako je mozne ze na jednom filme mi titulky idu skvor a aj zvuk ide skvor ako otvoria usta nechapem na inych filmoch to nerobi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laci9999 Odesláno Duben 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2007 kamarat mi hovoril ze sa to da nastavit tak ze si ich psunies o nejake sekundy dopredu..este som neskusal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojcek Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 Vyzná se tu někdo v *.pmp videu?? Já mám pár filmů v tomto formátu, ale ani jedno nefunguje. Pmp film mám v x:/VIDEO a program PMP Player mám v GAMES150 kde normálně funguje, ale pmp film z toho prostě nerozjedu. Poraďte pls..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.