kronoss Odesláno Duben 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2007 Zdravim, reknete mi prosim v cem je ten MP4 tak dobrej ? az teda na mensi velikost? ja pouzivam homebrew "PMP MOD" na prehravani a k tomu to koduju pomoci "Avi to PMP" softem. Delam si takhle serialy jako je treba Dr. House a super obraz kristalove cistej a vsechno bohuzel dil pak zabira asi 250MB (coz n 4GB karte tolik nevadi) navic muzete pouzivt v tom PMP MODu externi *.sub titulky takze se nemusite patlat s vkladanim titulek napevno. Mate nejakou jinou alternativu? Pokud jo, cim je dobra? Dik za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitSramek Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 poradte mi prosim,ztahl jsem si do pc program na přeformování videí do psp.Jenže díky tomu,že mám Vistu,to v mém pc nejde rozjed,nevíte ještě o jiném způsobu,jak dostat videa do psp?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocour65 Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 nejlepe udelas kdyz pujdes na film do kina - na tom malem zobrazovatku stejne prd uvidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 co tahle pouzivat EEEEEEEEEEDDDDDDDDDDDDDDIIIIIIIIIITTTTTTTTT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waper Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 dostanu do psp nějaký kodeky ? našel jsem stránku kde jsou filmy v divx online,ale nevím jak to přehrát,protože browser mi nezobrazí ten přehrávač.dík,odměna 100credits Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 nedostaneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustlek Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 hey ale ty soubory jsou smazany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flea Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 pls reup nejde to :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drejpl Odesláno Duben 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2010 Zdravím mám psp 3004 fw6.20 hudba mi jede bez problémů,ale když chci do psp vložit filmy ve formatu MP4 s Avc (pokusů bylo hodně ) tak mi to na kartě v psp pamět ubere ale napíše mi to že tam žádný film není a taky se tam zadnej neobjevi :D nevíte někdo čím to může být ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.