Robik Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 tak jo jeste jednou :D R0b!k za to hraju takze Robik/r0b_k/158LP divnej nick mam :D psal jsem to jinak ale nevzalo to :D Update : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 tak screen hodim zitra .................a jeste kde se to zjistuje to score ? ------------------------------------------------------------------------------ OK uz to vim tady to je : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Duben 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 tak jo jeste jednou :D R0b!k za to hraju takze Robik/r0b_k/158LPdivnej nick mam :D psal jsem to jinak ale nevzalo to :D chcu screen ok?! tak screen hodim zitra .................a jeste kde se to zjistuje to score ?------------------------------------------------------------------------------ OK uz to vim tady to je : pridano... _____ mensi update: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 jen sem se chtel zeptat na jakych serverech jezdite ? na ceskech nebo jinych ................treba by sme se mohli domluvit ze budem treva jezdit na jednom , jako my vsichni :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 TMNF hraju s nickem FREE*2U2KY5 mám 610LP momentálně, ale už jsem pár dnů nehrála. Jinak starší TMN jsem hrála fakt dlouho a teď sem přešla na novou TMNF :) Na jakých serverech hrajete? Já v podstatě jen na Czech rounds, znáte někdo? Screen v příloze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 taky mensi update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Duben 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 ^^ pridano a taky mensi aktualizace... Dneska chcu od vsech co maj nejaky body a jeste neposlali screen, poslat screen! jinak budou body smazany na 0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 mam okolo 400 bodov ale som lenivy to odfotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Duben 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 mam okolo 400 bodov ale som lenivy to odfotit podle me neni takovej problem udelat screen... update: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 mám dotaz. singlu mám v sekci zelená závod B14 s požadavkem že mám vyzvat jiného hráče souborem či odkazem. jak to porvedu abych si otevřel ten závod? a pak eště horké křeslo. dal sem si se svim druhym účtem zápas a asi po 5 zápasech to vypl ale furt to mám jako požadavek. jinak Arcane/Arcane36/167 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 Vyzvat jiného hráče souborem nebo odkazem je následující: Odjeď si jakoukoliv trať, nakonci máš dole vpravo ikonku "vyzvat ostatní hráče". Na to jen klikneš, buď si zkopírujš odkaz do schránky, nebo uložíš soubor a máš to. Pak jen dáš konec závodu a už se ti B14 zpřístupní. K horkému křeslu.. stačí se svým druhým účtem dát zápas, alespoň pár kol a pak se jeden ze soupeřů musí vzdát.. ne dát konec, ale vzdát. A to je vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 Tahle hra jde hrat i ve 3D !! .. hral jsem ju takze je to stejny jak u toho shreka ps. jsem Wartryton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Květen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 hele tak co? uz to nehrate? aktualizace: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 cau na jakym hraje te serveru ja na UKshorts¨ EDIT: Webovy generator [FUNGUJE i na TMNF] barevnych napisu ktery zvlada i plynuly prechod mezi barvama a taky nabízí alternativní znaky (po refresh stranky nabidne jine ja to delam tak ze napisu cely radek treba a a pak mi to vyhodi vsechny alternativni znaky z databaze) fakt doporučuju je to lepší než program FunnyNick http://tm.die-webber.com/tools/KrazyColorsHTML?w00t ten obrazek je z malování delal sem to ve skole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 Senpu/Sennpu/zacinam tak zatim nvm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumi Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 ted mi to přišlo se score...stojí to za to?..ale byl bych asi v tom zatim noob..:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dEJF^ Odesláno Květen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 dejf6 hraju uz tak 4 tydny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Květen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2008 ^^ pridani.. + moje aktualizace, ale moc to uz nehraju, propadl sem se o 300 mist.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumi Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 nick sumino :) hraju fakt chvily..ani se v tom moc nevyznam..ale snad brzo :P ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíra Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 zatim nic extra edit: zatim na barveni prezdivky pouzivam http://tm.die-webber.com/tools/KrazyColorsHTML?w00t + program FunnyNick (na tlusté písmo, kurzívu, stíny písmen a menší mezery) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antimonit Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 Tak to jsem já, Antimonit... Můžete mě přidat do seznamu prosím? Edit: Mám už 4376 bodů a jsem asi 28 000-átej... Edit2: Mám 6416 bodů a 232 medajlí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antimonit Odesláno Červen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2008 Nikdo to tu asi neupdatuje co? 8114 bodů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 ja nevim kolik mam ale dost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 sry, uz me to nebavi to aktualizovat atd. takze to Closnete.. dik tmx. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Červen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2008 saitek192 / 1600 LP /poradi newim pak se podivam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.