white Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 17.června Brno - Velodrom 895Kč ( od 7.4.08 ) Já jsem z toho celkem vykulenej, protože jsem miulej rok hrozně litoval, že jsem nebyl v sazce aréně a říkal jsem si, že ty sem už jen tak nepojedou a vůbec jestli a teď tohle... Já myslim, že si to nesmim nechat ujít, co vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 Hoooo*no? Hej tam musim :( Byl sem minulej rok a je to den před mejma narozkama.. TO prostě nejde.. Nechceš hodit odkaz na Stránku s nákupem lístků? Dík MOc Dolik ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 http://www.ticketpro.cz/?/detail&id=28720-linkin-park Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 No lol :D to je den po mejch narozkach a den pred mojim svatkem...no jel bych, ale Brno.....to je dálka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Duben 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2008 už mám koupenou 14 dní vstupenku :D a vypadá docela dobře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 teda to jste zjistili brzo :lol: ale az do brna se mi nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nutis Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 byl jsem na nich kdyz byli tady v Praze, luxus :)) .. takze doporucuju vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.