SliW3.G0ng3rs Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 ..takze sem updatoval software v me stare N73 , a ted kdyz vlozim kartu chce to po me heslo karty ..co s tim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 Buď na něj přijď nebo kartu můžeš vyhodit mám ten dojem... Taky se mi to stalo ;) Ale radši bych ještě zkusil servis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 zkus takový ty zakladní jako treba 1234 nebo 0000 etc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliW3.G0ng3rs Odesláno Duben 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 ..ne nejde :( , karta se mi nechce vyhazovat je to 4GB MSD , pls nevite jak to odblokovat :) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliW3.G0ng3rs Odesláno Duben 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 PLS kdo mi ji pomuze odblokovat obdrzi penezitou odmenu ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 našel jsem toto: "Zmenit zapomenute heslo na pametovou kartu n70. Staci kartu sformatovat a pak dat zmenit heslo. A nastavit nove." ale nepředpokládám, že to půjde tak snadno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliW3.G0ng3rs Odesláno Duben 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 ..karta nejde pripojit k PC ,.. :( .., tak nevim jak ji zformatovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 Jestli je to obyč karta , tak ji hoď do PSP , připoj a dej Zformátovat Kartu ;) Ale fakt nevím ... :dozey: :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliW3.G0ng3rs Odesláno Duben 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 Micro SD , takze do PSP to nenacpu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 ..karta nejde pripojit k PC ,.. :( .., tak nevim jak ji zformatovat a v telefonu zformátovat nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 Micro SD , takze do PSP to nenacpu :( Ah tak , já jsem nečetl zbývajíci posty , takže jinak , Nemáš náhodou čtečku karet? Přes tu by to imho mělo jít ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 proc nejde připojit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliW3.G0ng3rs Odesláno Duben 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 Dam ji do telefonu a chce heslo ..nic s ni nejde delat , kdyz ji pripojim do PC nic to nenajde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 zkus ji naformátovat přes cokoliv, co je na tenhle druh karet, když nepůjde, tak snad nějakej známej etc. s čtečkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 jinej telefon (ne Nokii) co bere microSD asi po ruce nemáš, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliW3.G0ng3rs Odesláno Duben 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 ..ne mam jen ctecku karet a mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 jinej telefon (ne Nokii) co bere microSD asi po ruce nemáš, co? řekl bych že je zablokovaní ta karta , ne telefon ... takže změna telefonu by byla zbytečná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliW3.G0ng3rs Odesláno Duben 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 Dal sem si do mobilu aplikaci na formatovani a uz to nechce heslo , nevim , skusim jestli tam pude neco hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 řekl bych že je zablokovaní ta karta , ne telefon ... takže změna telefonu by byla zbytečná jo, ale když dáš zaheslovanou kartu, do telefonu co zaheslování nepodporuje, tak ji bude moct zformátovat (protože Nokie bude vždy chtít před prácí s kartou heslo) - teoreticky :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliW3.G0ng3rs Odesláno Duben 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 JO mam to , moc díky Řešení je prosté : Volby / Formatovat kartu (chce to heslo ) napisete jakekoli a date ok / karta se formatuje a po formatovani se ukaze - heslo spatne / vyndate kartu a zase ji zandate a hle .. uz nto de :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.