FeeL Odesláno Prosinec 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2006 Stáhl jsem tudle hru dal jsem ji do CSO a když to hraju tak se to moc seká takže to nemůžu hrát :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2006 Stáhl jsem tudle hru dal jsem ji do CSO a když to hraju tak se to moc seká takže to nemůžu hrát :cry:Prave preto to musis mat v ISO! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Prosinec 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2006 jo v iso to jede, akorad trochu klesl FPS při výc průhledných oběktech (výtrysky lávy) jo a na 222mhz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Prosinec 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2006 ...a je to dobry ci spatny.. ...to je 3rd person akcicka ala tomb raider a pop :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Prosinec 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2006 No mna to bavi je to 3Dckova akcia rychla misiu mas dohranu niekedy aj za 10 minut. P.S. Aj vam to seka pri videach?! Zvuk je uplne niekde inde ako obraz :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Prosinec 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2006 mam RIP :lol: takže ne :D co skusit zajit na chat je tam prazdno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Prosinec 7, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2006 Mno mě ta hra dost zklamala. Ovládání je dost prapodivný, nebo spíš nezvyklý - nemíří se tam klasicky, ale je tam jakýsi autolock target, zamíří to vždycky jednoho protivníka, takže se vlastně ani nemusíš snažit, jen přepínáš L/R na jinýho. Navíc při locknutí terče se prakticky nemůžeš otočit jinam, pokud to do tebe někdo šije ze zadu, musíš se proklikat ostatníma protivníkama až k němu. Ale asi jde o zvyk. Prostředí mi teda SW nijak zvlášť nepřipománá. Na druhou stranu líbí se mi spolupráce robůtka, kdy ho můžeš poslat na protivníka, kterýho omráčí a ty si k němu v klidu dojdeš a sejmeš ho "ručně stručně" což šetří munici :) . Taky se tam objeví Kyle Katarn z Jedi Outcast (nevím, jak moc důležitou roli tam hraje, ale zdá se, že je to velký zvíře, protože Rianu naverbuje do svých plánů - teda alespoň tak jsem to pochopil s mojí angličtinou neangličtinou). Taky vidím docela výhodu v tom, co psal Shadow - mise nejsou víc jak 10 minut, což je na krátkou WC pauzu v práci ideální. Ale jinak zatím jen střílečka, s pár úkolama pro robůtka, občas musíš někam "doskákat" (občas díky kameře dost flustrující), sejmout pár lidí dělem atd... uvidím, jak dlouho u toho vydržím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 Hodně průměrná záležitost.Jsem asi na 50% a asi to odhodím.Hratelnost na bodu mrazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeeL Odesláno Prosinec 8, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 No já už sem na 30% ale seká se mi to problém je že když mam 1gb kartu a moc programů v psp takže to nemůžu dát do iso :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 No já už sem na 30% ale seká se mi to problém je že když mam 1gb kartu a moc programů v psp takže to nemůžu dát do iso :( Ani nemusíš mít plnou kartu.Mě se to seká i ve skoro prázdné kartě(4GB-8GB)-Je to zvláštní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 sorry za blbej dotaz.. jede Vam to na SE-B ?? ja to spustim neco to zacne delat "intro" a pak to vyskoci na 80020148 ale Advanced/Advanced configuration/ a zde nastavte Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled a ostatni hry zatim jedou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 me tahle gameska docela chytla, to mozna proto, ze jsem silenec do SW.. ale ta hra se mi libi i originalitou a pribeh docela v peknem podani vysvetluje, jak se plany hvezdy smrti dostaly do rukou rebelu... Styl hrani mi pripomina dextera ale jsou tam myslim i zajimave prvky, treba kdyz heelo naskenuje skin uniformy a droida imperia a vy potom az do odhaleni pusobite jako spy :D na druho stranu jsem az do posledni chvile cekal, ze na posledni slot zbrani se objevi svetelnej mec, ale bohuzel :( ale urcite to stoji za oskouseni :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elment Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 sorry za blbej dotaz.. jede Vam to na SE-B ?? ja to spustim neco to zacne delat "intro" a pak to vyskoci na 80020148 aleAdvanced/Advanced configuration/ a zde nastavte Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled a ostatni hry zatim jedou... Mne to na SE-C dela taky. A to jak CSO tak ciste ISO (pik-swla.iso). Uplne stejny problem mam s tim hacknutym demem na Ridge Racer 2. Jinak vsechny ostatni hry mi jedou (Dungeon Siege, Star Trek Tactical Assault, GTA:VCS, Killzone, Ace Combat X, Gun). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2006 sorry za blbej dotaz.. jede Vam to na SE-B ?? ja to spustim neco to zacne delat "intro" a pak to vyskoci na 80020148 aleAdvanced/Advanced configuration/ a zde nastavte Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled a ostatni hry zatim jedou... Mne to na SE-C dela taky. A to jak CSO tak ciste ISO (pik-swla.iso). Uplne stejny problem mam s tim hacknutym demem na Ridge Racer 2. Jinak vsechny ostatni hry mi jedou (Dungeon Siege, Star Trek Tactical Assault, GTA:VCS, Killzone, Ace Combat X, Gun). no tak sakra kde muze bejt problem?, poradi nam nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2006 Jasně že poradí: za prvé máš staženou špatnou verzi od Pikmina.Ta správná je od Propera! Za druhé lepší kompatibilitu má DH s 1.50. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.