Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Star Wars Lethal Aliance

FeeL

Recommended Posts

Mno mě ta hra dost zklamala. Ovládání je dost prapodivný, nebo spíš nezvyklý - nemíří se tam klasicky, ale je tam jakýsi autolock target, zamíří to vždycky jednoho protivníka, takže se vlastně ani nemusíš snažit, jen přepínáš L/R na jinýho. Navíc při locknutí terče se prakticky nemůžeš otočit jinam, pokud to do tebe někdo šije ze zadu, musíš se proklikat ostatníma protivníkama až k němu. Ale asi jde o zvyk. Prostředí mi teda SW nijak zvlášť nepřipománá. Na druhou stranu líbí se mi spolupráce robůtka, kdy ho můžeš poslat na protivníka, kterýho omráčí a ty si k němu v klidu dojdeš a sejmeš ho "ručně stručně" což šetří munici :) . Taky se tam objeví Kyle Katarn z Jedi Outcast (nevím, jak moc důležitou roli tam hraje, ale zdá se, že je to velký zvíře, protože Rianu naverbuje do svých plánů - teda alespoň tak jsem to pochopil s mojí angličtinou neangličtinou).

Taky vidím docela výhodu v tom, co psal Shadow - mise nejsou víc jak 10 minut, což je na krátkou WC pauzu v práci ideální. Ale jinak zatím jen střílečka, s pár úkolama pro robůtka, občas musíš někam "doskákat" (občas díky kameře dost flustrující), sejmout pár lidí dělem atd... uvidím, jak dlouho u toho vydržím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

me tahle gameska docela chytla, to mozna proto, ze jsem silenec do SW..

ale ta hra se mi libi i originalitou a pribeh docela v peknem podani vysvetluje, jak se plany hvezdy smrti dostaly do rukou rebelu...

Styl hrani mi pripomina dextera ale jsou tam myslim i zajimave prvky, treba kdyz heelo naskenuje skin uniformy a droida imperia a vy potom az do odhaleni pusobite jako spy :D

na druho stranu jsem az do posledni chvile cekal, ze na posledni slot zbrani se objevi svetelnej mec, ale bohuzel :(

ale urcite to stoji za oskouseni :wink:

Odkaz ke komentáři

sorry za blbej dotaz.. jede Vam to na SE-B ?? ja to spustim neco to zacne delat "intro" a pak to vyskoci na 80020148 ale

Advanced/Advanced configuration/ a zde nastavte Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled

a ostatni hry zatim jedou...

Mne to na SE-C dela taky. A to jak CSO tak ciste ISO (pik-swla.iso).

Uplne stejny problem mam s tim hacknutym demem na Ridge Racer 2. Jinak vsechny ostatni hry mi jedou (Dungeon Siege, Star Trek Tactical Assault, GTA:VCS, Killzone, Ace Combat X, Gun).

Odkaz ke komentáři

sorry za blbej dotaz.. jede Vam to na SE-B ?? ja to spustim neco to zacne delat "intro" a pak to vyskoci na 80020148 ale

Advanced/Advanced configuration/ a zde nastavte Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled

a ostatni hry zatim jedou...

Mne to na SE-C dela taky. A to jak CSO tak ciste ISO (pik-swla.iso).

Uplne stejny problem mam s tim hacknutym demem na Ridge Racer 2. Jinak vsechny ostatni hry mi jedou (Dungeon Siege, Star Trek Tactical Assault, GTA:VCS, Killzone, Ace Combat X, Gun).

no tak sakra kde muze bejt problem?, poradi nam nekdo?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu