DAVE_cz Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Cau vsichni. Koupil jsem si uz trochu ojetou konsoli ps2, ale mam problemy s nacitanim jakychkoliv her. Nejdriv jsem si myslel ze je to cteckou, tak sem koupil novou, ale tou to nebylo. A ted kdyz hraju tak 2 hod. a vic tak se hra zacne sekat a ja musim tak dalsi 2 hodiny nechat ps2 vychladnout. Zjistil jsem ze je to preplnenou mezipameti, ale nevim jak bych ji mel vycistil. Muzete mi nekdo pomoct pls? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 29, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Mezipameti ? Co to je za blbost ? :D PS2 mam uz hodne dlouho a tohle sem tada jeste neslysel. Jinak mel sem stejny problem , hlavne u palenych her po delsim hrani se zacli sekat video sekvence nebo i hra , vyresil sem to timhle : http://hypershop.cz/playstation-2-konzole-ps2/ventilator-ps2-slim-cool-fan-pridavny-playstation2.htm Pokud mas teda konzoli rady 7XXXX tedy slim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVE_cz Odesláno Duben 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Mezipameti ? Co to je za blbost ? :D PS2 mam uz hodne dlouho a tohle sem tada jeste neslysel.Jinak mel sem stejny problem , hlavne u palenych her po delsim hrani se zacli sekat video sekvence nebo i hra , vyresil sem to timhle : http://hypershop.cz/playstation-2-konzole-ps2/ventilator-ps2-slim-cool-fan-pridavny-playstation2.htm Pokud mas teda konzoli rady 7XXXX tedy slim RE: Mezipaměť je prece to kam se ukladaji docasny data pri nacitani(normal vec), ale jinak mam SCPH 70004 teda slim mazna zkusim ten ventilator. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 29, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Slim ma docela problemy s prehrivanim to je znama vec a ty mas navic prvni typ slima 70004 takze si myslim ze to bude tim , pokud by ani ten pridavnej vetrak nepomohl , tak to budes muset bud rozebrat a vycitit , treba je to jen zasrany a nebo je spatnej interni vetrak a bude potreba jej vymenit :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAK Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 ja mam 77004 a problem zo zahrievanim nemam ale ten ventilator je dobra volba skus to:thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVE_cz Odesláno Květen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Dekuji za odpovedi jiz jsem obednal ten vetracek tak doufam ze to pomuze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 lol mezipamet.. asi jsi myslel RAMku.. ktera se po kazdem vypnuti PSP ihned smaze (ok, tak ne ihned, diky kondenzatorum, ale tak do 10min je smazana kompletne..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVE_cz Odesláno Květen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 Tak ja uz nevim koupil jsem si ten pridavny vetracek a laserfix, ale ctecka jako by se uplne znicila, uz mi to nenacte ani bootovaci DVD. Uz fakt nevim co mam delat. Asi si budu muset koupit novejsi model PS2.:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 6, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 Nj asi je nejakej vadnej , ja bych se s tim nemazal sak novej stoji 3500,- :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVE_cz Odesláno Květen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 Nevite nekdo jestli je mezi tema modelama nejakej rozdil(nemyslim cenovy:)). Protoze po tehle zkusenosti bych uz do 70004 asi nesel. A taky jenom do tohodle modelu se prodavaj 2 druhy laseru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAK Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 ja mam 77004 aj perfektna mam ju asi rok a ide bez problemov:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 7, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 Ja mam 75004 a faka uz skoro 2 roky v pohode :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 A taky dost Off Topic ! Omfg , bavte se aspoň k věci ... Nikoho nezajímá jak dlouho máte PS2 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 Nj asi je nejakej vadnej , ja bych se s tim nemazal sak novej stoji 3500,- :D to už je lepší si připlatit 2000,- a máš xko:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVE_cz Odesláno Květen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Tak jsem si konecne koupil novou konsoli SCPH-77004 a k tomu modchip modbo 760, snazil jsem se to tam naistalovat podle obrazku co prisli k chipu, ale moji desku tam nemaji a tak nevim jak to teda mam zprovoznit. Poku s tim mate nejaky zkusenosti tak pls. odpiste diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepindo Odesláno Červenec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2008 já mam SCPH 70004 asi u dva roku a eště semi ani jednou nepřehřál a hry semi nesekali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts