By Dawe Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Tak kdo mate radi jakou značku oblečeni ???? :D Mě se libí Ecko Unltd. a Nike :D:D:D a co vy :D jinak si moc nepotrpim na značky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 opravdu inteligentní topic..... EDIT: jinak nosím ECKO, MASS DNM, NIKE, LRG, CLINIC, ROCAWEAR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Gant.. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadeCZek Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 1) FOX 2) Horsefeathers 3) Quiksilver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 jo no taky si mylsim ale tak moje oblíbený je taky ECKO a je toho vlastně spoustu co se mi líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Sandic, Lili Word Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 ^^ nice znacky.. jinak: HF, DC a cokoliv sk8tovyho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Sandic, Lili Word Wáu... Si někdo potrpí na drahý věci :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 hlavne znacky Abidas, Duma, Nyke , Ribook,AND2, atd-.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 lol mraku xD... ja mam rad znacky jako treba G-Unit atd...jinak neí to tim, ze je to hip-hopovy, ale vyrabej volnejsi obleceni, ktery je i najs:D...taky mam rad Adidas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 quiksilver,DC,billabong,spitfire,dakine je jich více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radimek Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Pro me je nejlepsi Nike a Puma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Retro,Pepe Jeans,Replay,Converse,atd...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 mne stačí to co prodavaj žlutí:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 zavorko, napodobněě, jinak sem tam obednám nějakej hadr, nebo botky jinak po cem ulitava HF,Adio,Ecko,Adidas a Nugget... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 opravdu inteligentní topic.....EDIT: jinak nosím ECKO, MASS DNM, NIKE, LRG, CLINIC, ROCAWEAR pěkné..nájs.......tak podobně i já no..skoro:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Boze to je tu pulka fora ksiltovkaru? U me je to ruzny, na kazdou cast obleceni mam jinou znacku. U zlutaku nekupuju a nic co ma rozkrok u kolen a je na tom obrim napisem napsany Gagsta Hopa nikdy nevzal na sebe. Mam rad spis sportovnejsi veci a do spolecnosti vice konzervativni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Boze to je tu pulka fora ksiltovkaru? U me je to ruzny, na kazdou cast obleceni mam jinou znacku. U zlutaku nekupuju a nic co ma rozkrok u kolen a je na tom obrim napisem napsany Gagsta Hopa nikdy nevzal na sebe.Mam rad spis sportovnejsi veci a do spolecnosti vice konzervativni. Haha..ty si vtipálek zas jeden z těch demntů..koukám pan sporotvní se zařízlejma džínama......hmm....sry za offtopic....:dozey: Dmnt....sry ale jako nemusíš to komentovat kdo je a kdo neni ,,kšiltovkář,,........nj sem na tom špatně...ale nenosim zařízlý džíny jak nákej teplouuš:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 1) Toho dementa si vyprosuju, neznam te a ani po tom netouzim, tak mi tu laskave nenadavej. 2) Nikomu tu netlacim svuj styl do hlavy. 3) Nic jsem proti tvymu stylu oblekani nerek, jestli ti prijde ksiltovkar jako nadavka tak to jsi na tom asi hodne spatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Boze to je tu pulka fora ksiltovkaru? U me je to ruzny, na kazdou cast obleceni mam jinou znacku. U zlutaku nekupuju a nic co ma rozkrok u kolen a je na tom obrim napisem napsany Gagsta Hopa nikdy nevzal na sebe.Mam rad spis sportovnejsi veci a do spolecnosti vice konzervativni. hele,hele......ani jedna z tech znacek co jsem rek neni skate,ani vietkong:D jen kvalitni zbozi:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Značky? Asi žádné, co si pamatuju... Ale kdyby mi zbyly prachy, kupoval bych Steelky a hadry nejspíš od Aderlass anebo Queen of Darkness či The Alchemy Gothic (: Hlavně teda něco na nohy (kalhoty/kilt) - triček mám poslední dobou dost (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 no ty voe já nosim nějaký metalový trička, černý kalhoty a konve nebo nějaký sk8 boty za pár dukátů..chci kupovat fallen botky a nějaký trička třeba Lucky13 nebo tak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Pepsi... Mrkněte se na www.pepsi.com a do jejich e-shopu s hadrama. Tak krásný věci ty jsem dlouho nikde neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 nejradsi mam enjoi,almost,volcom,fallen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 DVS , Emerica,Nugget atd atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.