Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Oblíbena značka oblečeni

By Dawe

Recommended Posts

• Odpovědi 73
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

hele, tohle je uplne mimo me, nechci tu udelat flame ale chci se jen zeptat

libi se vam to obleceni nebo si ho kupujete jen kvuli tomu ze je to "dobra" znacka a aby jste byli "in"?

toze jeden ze skoly si koupil takovou bilou mikinu s modrejma klikihakama a mysli si jakej je borec, pritom vypada jako v pyzamu (to rikaji vsichni) :)

to ja si radeji koupim neco od vetnamcu (kalhoty sou levny a vypadaj dobre) a za zbytek by byla naka super hra apod :-)

fakt ze se mi zda trapny kdyz nekdo v obrovsky mikine a kapuci jde po ulici a mysli si jakej je master :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to Han3: rek bych ze vetsina si to koupi jenom aby byla "in" a myslim si ze prikladem sou romove....

ale presne jak rikal jak.to-nejaky jeany akorat + slipy a ja nevim co jeste= prtavej pindik xD...ja nechapu jak nekdo muze nosit neco prilehavyho nebo bejt v necem skripnutej,to je proste nechutny a celkem si i nabihaj takovy lidi na impotenci :D

ja osobne ani nejak neresim esli je to znacka ale hlavne aby to bylo pekny a pohodlny :cheesygrin: a docela me mrzi ze nemam penize treba na HF-zimni obleceni od nich se mi dost libi :D a skateovy spis jenom boty :D

Odkaz ke komentáři

jo han přesně tak:) je to správný-drahý hadry sou zbytečný, ale já sem třeba víc zažranej do hudby docela tou hudbou žiju a tak se podle toho oblíkám...ono třeba u těch hoperů-jedni to nosej proto že tu hudbu fakt poslouchaj a to sou pak v poho lidi...druhý sou rádoby týpci kterí si to kupujou protože je to zrovna nejhustější...

enemy: nevim co vidíš špatnýho na upnutejch kalhotách...mě se to docela líbí...ale zatim žádný nemam...:lol:

Odkaz ke komentáři

Haha..ty si vtipálek zas jeden z těch demntů..koukám pan sporotvní se zařízlejma džínama......hmm....sry za offtopic....:dozey:

Dmnt....sry ale jako nemusíš to komentovat kdo je a kdo neni ,,kšiltovkář,,........nj sem na tom špatně...ale nenosim zařízlý džíny jak nákej teplouuš:)

Jeste jedna nadanavka a budu si na tebe stezovat za urazky bez duvodu. V zivote jsi me nevidel, zarizly dziny nenosim a nejsem teplous - psal jsem ze mam rad sportovnejsi a konzervativnejsi veci. Chtel bych videt jak sportovci behaji se zarizlyma dzinama. Mozna by to chtelo trosku popremyslet, nez napises neco takoveho. Naopak si nemyslim nic dobreho o tobe. Budes nadavat stale dal, chybu neuznas a ten tvuj edit me nakrkl jeste vic.

Ja ti nic neudelal, tak bych byl rad kdyby jsi prestal s tema nadavkama. Chovas se jako male decko

Odkaz ke komentáři

mno ja mikiny quiksilver boty nike kalhoty diesel a tricka animal nebo rusty apod . jinak si vybiram co se mi libi a nechapu ty jak nekdo napsal ksiltovkare ci so vezmou kalhoty jak dyby se posrali a pak si pripadaj huste ....

nejsou všichni stejný, hele každej má svuj styl ! a mě je jedno co si kdo nosí, když se mu to líbí, nejsem jako lidi který za to že máš jinej styl tak tě zmlátí ! já se řadim mezi "kšiltovkáře" jak ty říkáš, a přijdu si jako normální člověk a ne jako nákej černoch s hodně penězma :D

ještě bych dodal že s kšiltovkou a bez kšiltovky se cítím naprosto stejněěě

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu