foruman Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Přesně tak ..."odtemnit je" a on se o ně postará, později sem tam světlici ...Naboju mi přišlo dostatek, musíš střílet do nich :D není to quake :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Co cestina na alan wake?? Pry lidi moc nerozumi konci hry..tak to dnes zacnu hrat a uvidime co je to zac:):) moc se na to tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Taky sem nepochopil konec..asi nejsem jediný..anglicky umím perfektně, jen jsem to prostě nepochopil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CAMson999 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Hmmmm mě hra teda moc dokonalá nepřišla, jako takhle: Grafika je skvělá bez pochyb, ale co se týče příběhu, tak nebyl až tak zajímavý, než se podle mě očekávalo v době, kdy se ještě hra vyráběla. Ale co mě nejvíc naštvalo bylo to, že jak se hraje hra, tak je všechno ve hře v podstatě stejné: stejné nepřítelé, les, který vypadá všude stejně... Nevím, thriller hry zbožňuju, tento jsem si moc neoblíbil... Můj názor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Mě hra teda rozhodně nadchla, ale je to věc názoru, každý soudí hry podle jiných kritérií, pro někoho je důležitá grafika, pro někoho zase příběh ;). Co se týče toho konce, tak ten je spíš tak trochu zaměrně otevřenej, aby se dalo jakkoli navázat a není to podle mě věc angličtiny a ani v češtine by se asi špatně chápal. Já svou teorii mám (viz předchozí příspěvky) a nechám se překvapit, jak to nakonec bude, další díly snad tento konec trochu vysvětlí :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Zattim co to hraji me prijde,ze ta hra je stereotipni,ale uvidime..kolik ma pribehu alan wake?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dravec Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Pro lepší pochopení děje doporučuju přečíst tenhle článek: http://www.xliveweb.cz/index.php?option=com_kunena&Itemid=17&func=view&catid=9&id=5079 Je to tu pěkně do detailů rozepsané ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Hodne jsem se na tu hru tesil a cekal 5 dni,nez se stahne a bohuzel opak pravdou..po 5h hrani uz me hra nebavi: je to porad stejny a fadni..1. 10min je clovek uchvacenej a pak to prchazi do sterotypu a je to skoda.grafika a zpracovani dobry,ale zbytek:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Achjo :(...lidi zkuste tu hru dohrát!! Všichni z těch, co nedohráli a skončili kolem 3. epizody, tak hru potápí, ale většina z těch, co hru dohráli, ji berou jako jednu z nejlepších. Sám jsem hru dohrál 2x na dvě různé obtížnosti a také jsem se pokaždé zaseknul v průběhu 3. epizody a nechtělo se mi hrát dál, ale jakmile jsem se z toho dostal, tak mě hra chytla a pro mě je rozhodně nejlepší 5. kapitola. Od druhé půlky mi netvrďte, že je to stereotypní. Přiznávám, že tu jednu zmiňovanou část to bylo celkem dost dokola a ani u konce jsem hru pořád neřadil mezi nejlepší, ale až teprve opravdu po dohrání, kdy mi vše cvaklo kam mělo a znal jsem celý příběh hry, který je excelentní, tak jsem si hru zamiloval. Momentálně ji mám dohranou na 100% i se všemi ajchy a společně se sérií Assassin's Creed je to nejlepší hra, jakou jsem hrál ;). Nechci vás přesvědčovat o své pravdě, že hra musí být nejlepší, ale myslím, že alespoň půlka z těch, co to vzdali, změní názor po dohrání hry. Zkustě tomu věřit a hru dohrát do konce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 Ok..tak ja to zkusim jak rikas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 nechápu jak se někdo v tý hře mohl zaseknout až tak že se na to vysral ... těžká hra to není ani na nightmare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 Hra těžká není, ale já jsem psal, že jsem se zasekl v tom smyslu, že se mi prostě nechtělo hrát dál a až když jsem se odhodlal se přes tu část dostat, tak mě to teprve začlo zase bavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Můj názor je,že pro mě je ta hra neskutečně obtížná :D,nevím proč,ale pořád nemám náboje,zdá se mi,že zrovna v těch chvílích bez nábojů na mě naběhne nejvíc nepřátel.Umí Alan nějak utočit i bez zbraní?Bash nebo tak podobně?jsem ve čtvrté epizodě,zrovna mi týpek v červené bundě otevírá branku a nabíhají na mě tři silnější nepřátelé+asi 5 slabších,jsem v koncích,samozřejmě bez munice :D...díky za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 na nightmare občas jsem si to teda párkrát zopáknul ale nic co by se nedalo zvládnout ... jinak než pistolí utičut neumí ... ale pokud nejsou naboje stačí svítit baterkou, utíkat a hledat lampu ... nepřátele pak hned zmiznou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mazwor Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Bez zbraně Alan opravdu útočit neumí. Co se týká munice, tak i na Nightmare je celkem snadné nenechat ani jeden náboj na zmar a trefit každou kulkou svůj cíl. Nepřátelé nejsou až tak rychlí a dá se je v klidu trefovat, není potřeba nikam spěchat. Sám jsem měl na Nightmare celkem dost nábojů navíc. Jedna rada, co mě napadá by byla ta, že ve hře je několik oblastí, kde se nepřátelé objevují stále dokola, je tedy potřeba tuto oblast proběhnout, popřípadě zastřelit jen ty, u kterých to jinak nejde. Pokud tedy v blízkosti uvidíš Safe Heaven nebo něco podobného, kde by ses mohl nepřátel zbavit bez vystřelení, zkus se tam dostat a útokům nepřátel se pouze vyhýbat (LB) nebo je zpomalovat osvětlením a doběhnout na cílené místo. Možná zde bude kámen úrazu, snad ti to pomůže ;). Jiná rada mě už nenapadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horst Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Hrajete někdo DLC The Signal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Hrajete někdo DLC The Signal? nebyl čas kupit body :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 má tahle hra multiplayer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 má tahle hra multiplayer? ne (cche to 10znaků) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urnacr Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 už jsem ho dohrál, cca 1,5 hodiny hraní navíc, docela dobré, pro fanoušky povinnost, pro ostatní trochu nuda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
urnacr Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Hrajete někdo DLC The Signal? už jsem ho dohrál, cca 1,5 hodiny hraní navíc, docela dobré, pro fanoušky povinnost, pro ostatní trochu nuda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 takže alan wake na 1500G :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 Hral uz nekdo Alan Wake The Writter?Nak tak se to pise..je to DLC nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 já to zrovna dojel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2010 já to zrovna dojel :D a je to dlc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.