crab2man Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Lidi, viděl jsem ten poslední trailer a gameplay. Vypadá to velice "dobře". Nějak jsem ty zprávičky o téhle hře přecházel... ale pak jsem si přečetl, že by to mělo být trochu poznamenané seriálem Twin Peaks. No a já jako veliký fanoušek se nemouhu už dočkat dne kdy to vyjde !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Která má lepší grafiku než alan wake ?Uncharted neberu :D A jak to chceš posoudit? Nebo už si Alan Wake hrál? Z gameplay videí co jsou na netu to nemůžeš porovnat...realita je často jiná! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavista1974 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 grafika celkem víceméně jedno,hlavně ať to má pořádný příběh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 jediná hra co vám xboxářům závidím, doufám že si tuhle pecku užijete i za mě :) kdy přesně to má vyjít ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Mě nechává chladným stále. Xko má grafiku celkově nic moc, Mna by zaujimalo, ze k comu, alebo s cim grafiku porovnavas? :roll: K najnovsiemu PC hardveru? :cheesygrin: Porovnaj to s PS2 a budes z grafiky nateseny ako nikdy! :bash: Neviem, preco mate s grafikou X360 problem...grafika je tam taka, aku hardware X360 dovoli (a ta je minimalne 4 roky stara)...logika! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 jediná hra co vám xboxářům závidím, doufám že si tuhle pecku užijete i za mě :) kdy přesně to má vyjít ? myslym že 20.května taky us se nemužu dočkat nechápu jaktady někdo píše že to nemá hezkou grafiku me se to líbí strasně a to prostředí a efekty baterky jsou taky ůžasný fakt nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 grafika určitě zaujme, i když mám ps3 a hraju jen na tom tak tuhle hru musím prostě sledovat :) vypadá t zatím na parádní klenot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Na hru se těšííííím strašně dlouho..grafika jak grafika..hlavně se těším na ten příběh..to nejvíc žeru na té hře.. scarecrow: tvle ten tvuj pravopis mě dostává :-D...stejně jak ten tvuj avatar, škoda, že v opačném smyslu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bafik Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Xboxwebu se dnes objevilo masivní preview, dozvědel sem se o téhle pecce zase něco nového: http://www.xboxweb.cz/hry/alan-wake/7994-preview-alan-wake.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2010 Trezzor: Což nemění nic na tom, že je ta grafika slabá. Okolnosti jsou mimo, sám na xku hraju a ta grafika mě zklamala. A je jedno, jestli to porovnávám s DX11, nebo DX8. Líbí se mi ale, že hry jsou dělány přímo pro systém a tak běží na konstantním FPS (většinou), což je pěkné pro gameplay. Nezabíhejme ale do OT, řekl jsem svůj názor na hru a systém celkově, pokud se to někomu nelíbí, já mu to nevnucuji :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Trezzor: Což nemění nic na tom, že je ta grafika slabá. Okolnosti jsou mimo, sám na xku hraju a ta grafika mě zklamala. A je jedno, jestli to porovnávám s DX11, nebo DX8. Líbí se mi ale, že hry jsou dělány přímo pro systém a tak běží na konstantním FPS (většinou), což je pěkné pro gameplay. Nezabíhejme ale do OT, řekl jsem svůj názor na hru a systém celkově, pokud se to někomu nelíbí, já mu to nevnucuji :-). Nerozumiem, ze preco hras na 5 rokov starom hardware u X360, ked sa ti tam grafika nepaci? :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Ved si kup naslapany PC a tam hraj hry....a potom znova upgrade o rok :cheesygrin: Mne uplne vyhovuje hranie na X360 - je to v HD, grafika je pre mna slusna, hram to na 42" TV FullHD vyvaleny na gauci - co viac moze clovek chciet :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbkiller Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 Nerozumiem, ze preco hras na 5 rokov starom hardware u X360, ked sa ti tam grafika nepaci? :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Ved si kup naslapany PC a tam hraj hry....a potom znova upgrade o rok :cheesygrin:Mne uplne vyhovuje hranie na X360 - je to v HD, grafika je pre mna slusna, hram to na 42" TV FullHD vyvaleny na gauci - co viac moze clovek chciet :cheesygrin: TAK TAK, prostě pohoda, nepotřebuji nějaké Ultra detaily, tahle grafika se mi líbí a je příjemná8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Únor 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2010 OMG co tady meleš o grafice ? U tyhle hry nejde o grafiku ale HLAVNĚ o příběh :roll: To je jako něco kdyby jsi řekl že Diablo je blbý protože to má hroznou grafiku ...... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 to víte hardcore hráč co má max na xko :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Únor 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2010 OMG co tady meleš o grafice ? U tyhle hry nejde o grafiku ale HLAVNĚ o příběh :roll: To je jako něco kdyby jsi řekl že Diablo je blbý protože to má hroznou grafiku ...... :roll: No tak někomu jde u hry o grafiku někomu zase o příběh,mě když se nelíbí grafika tak mi hra teda baví o dost míň ať je příběh jakejkoliv.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 tahle hra nesmi vyjit na ps3 oni maj hevy rain:cry: mi alan wake:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 tahle hra nesmi vyjit na ps3 oni maj hevy rain:cry: mi alan wake:wohow: Radsej keby vsetky hry vychadzali na obe konzoly 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 Radsej keby vsetky hry vychadzali na obe konzoly 8) a nebo tak to by bylo nejlepsi ae to se asi nestane xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbkiller Odesláno Únor 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2010 Snad tu tyhle videa ještě nebyly,BTW vypadá to jako solidní pecka, už se těším:bash: http://www.youtube.com/watch?v=pCS1nzRffkU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Lidi v JRC mají akci můžete si koupit specialní edici Alana za 899,- ale jen do 23.4.2010 http://www.jrc.cz/index.php?a=9&id=461 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Někde jsem četl že Alan Wake bude s cz titulkama ale teď o tom neni nikde ani zmínka,nevíte někdo jak to teda teda je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukysss Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 taky se o to zajimam, nevim jestli si ho mam predobjednat na jrc ... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Na JRC píšou jen CZ manuál takže nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 CZ titulky v hre nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukysss Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 na jrc jsem to četl ... a na eurogameru se o tom vsichni prou ... trezzor: mas nejakej dukaz ? ... titulky totiz jeste snad vyvraceny ani potvrzeny nebyly ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.