Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Flash karta?

Otázka

Odesláno

Zdravim. Chystam se koupit si NDSL a jelikoz bych rad spoustel stazeny hry, chci koupit nejakou flash kartu. Z toho, co jsem si precetl tady na foru jsem uz vicemene pochopil, jak to funguje, jen mam nekolik dotazu:

1) Mam moznost koupit R4DS nebo NDSTT - je v tom nejakej rozdil a pokud ano, co je lepsi? Obzvlast o NDSTT jsem nenasel moc informace.

2) Jestli jsem to pochopil spravne, tak v kombinaci s necim, co se jmenuje "Expansion Pack DS Lite Ewin" mi to umozni spoustet i hry z GBA, pripadne pouzivat NDS Browser. Je to opravdu tak, nebo k tomu potrebuju jeste neco?

Predem dik za odpoved, jsem v tomhle docela lama.

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Ahoj,NDSTT sem jeste v ruce nemel ale spis bych ti doporucil R4ds protoze sem sni plne spokojen(a nejsem sam =D).Jinak k tomu expansion packu,je pravda ze pres nej muzes hrat hry na GBA a pouzivat Operu na surfovani po netu.Ja mam EZ-Flash 3in1 ktery jeste umi ze ve hre ktera tuhle funkci podporuje tak ti DS vybruje(metroid prime pinball atd...)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu