Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Flash karta?


Derak

Otázka

Zdravim. Chystam se koupit si NDSL a jelikoz bych rad spoustel stazeny hry, chci koupit nejakou flash kartu. Z toho, co jsem si precetl tady na foru jsem uz vicemene pochopil, jak to funguje, jen mam nekolik dotazu:

1) Mam moznost koupit R4DS nebo NDSTT - je v tom nejakej rozdil a pokud ano, co je lepsi? Obzvlast o NDSTT jsem nenasel moc informace.

2) Jestli jsem to pochopil spravne, tak v kombinaci s necim, co se jmenuje "Expansion Pack DS Lite Ewin" mi to umozni spoustet i hry z GBA, pripadne pouzivat NDS Browser. Je to opravdu tak, nebo k tomu potrebuju jeste neco?

Predem dik za odpoved, jsem v tomhle docela lama.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Ahoj,NDSTT sem jeste v ruce nemel ale spis bych ti doporucil R4ds protoze sem sni plne spokojen(a nejsem sam =D).Jinak k tomu expansion packu,je pravda ze pres nej muzes hrat hry na GBA a pouzivat Operu na surfovani po netu.Ja mam EZ-Flash 3in1 ktery jeste umi ze ve hre ktera tuhle funkci podporuje tak ti DS vybruje(metroid prime pinball atd...)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu