Mr. Brain Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 Chvili jsem hledal a nenalezl jsem, takze se ptam: Jak vratim XMB menu na to originalni od Sony? diky (PSP SLIM 3.90 M33) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 pokud máš NoPTF téma (naháno do flash tak jedině nahrát původní flash soubory nebo reinstal FW PTF a CTF se dají jednoduše vypnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 Nekde je na netu k stahnuti. Taky muzes udelat druhy zpusob, ze prehrajes FW a melo by se tam hodit to puvodni . edit: tekken byl rychlejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 30, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 Stáhni si zálohu Záloha3.90M33_By_PsychoCZ je od PsychaCZ a normálně si to zase nakopíruj do paměti flash;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dru1d Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 To jsem udělal, stáhl si zálohu a nakopíroval do flashe, a teĎ když zapnu psp se rozsvítí zelená kontrolka, a zachvíli sama zhasne.. co s tim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 Ten kdo ti to pradil tak at ti udela unbrick :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr. Brain Odesláno Duben 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 diky, vyresil jsem to prehranim na 3.93, nevim, jestli to bylo zrovna stastne rozhodnuti, ale je to tam, kdy jsem to chtel mit, jsem holt takovy staromodni a na to original XMB jsem si tak nejak zvyknul, VYRESENO EDIT: Po zkusenosti Dru1da se mi v flash0 moc hrabat nechtelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mr. Brain
Chvili jsem hledal a nenalezl jsem, takze se ptam: Jak vratim XMB menu na to originalni od Sony? diky (PSP SLIM 3.90 M33)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts