Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Reading disk error

Otázka

Odesláno

Ahoj,

pls mám dotah ohledně týhle hlášky, kterou mi občas nahlásí xko a docela mě to straší.

Zatím jsem to zažil pouze u dvou her a to u Army of Two a u Rainbow Six Vegas 2 - která byla mimochodem čerstvě vypálená a už mi to napsalo tuhle hlášku, že xko nemůže přečíst disk.

Mohl by mi někdo poradit co stím, nebo spíš jak tomu předcházet? Na čištění disků mám koupený jemný hadřík na čištění brýlí a snažím se kolem udržovat pořádeka. Vážně mi to straší, myslíte, že by to řešilo například vyčištění laseru? Máte někdo podobný zkušenosti, kdyžtak jak jste to řešili?

Díky.

Edit: Ještě dodám, že Xboxu mám verzi Premium s HDMI vyráběnou někdy říjen07

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Fakt je to jenom špatným vypálením? Stává se to právě jenom občas, jinak hru spustím, je to dost divný fakt mi to hodně štve. Ale díky za nápad :)

Taky se mi to stávalo, doporučuju vyzkoušet jiná média, případně vypalovačku (osobně mám Lite-on a nejlíp si rozumí s Verbatim DVD+R, zatím žádné médium s problémy se čtením).

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu