Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Reading disk error


JohnnyX360

Otázka

Ahoj,

pls mám dotah ohledně týhle hlášky, kterou mi občas nahlásí xko a docela mě to straší.

Zatím jsem to zažil pouze u dvou her a to u Army of Two a u Rainbow Six Vegas 2 - která byla mimochodem čerstvě vypálená a už mi to napsalo tuhle hlášku, že xko nemůže přečíst disk.

Mohl by mi někdo poradit co stím, nebo spíš jak tomu předcházet? Na čištění disků mám koupený jemný hadřík na čištění brýlí a snažím se kolem udržovat pořádeka. Vážně mi to straší, myslíte, že by to řešilo například vyčištění laseru? Máte někdo podobný zkušenosti, kdyžtak jak jste to řešili?

Díky.

Edit: Ještě dodám, že Xboxu mám verzi Premium s HDMI vyráběnou někdy říjen07

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
Fakt je to jenom špatným vypálením? Stává se to právě jenom občas, jinak hru spustím, je to dost divný fakt mi to hodně štve. Ale díky za nápad :)

Taky se mi to stávalo, doporučuju vyzkoušet jiná média, případně vypalovačku (osobně mám Lite-on a nejlíp si rozumí s Verbatim DVD+R, zatím žádné médium s problémy se čtením).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Díky, za odpověď.

Ještě jsem se chtěl zeptat jestli je možné, aby mi Xbox škrábal disky, protože hláška "reading disk error" se mi oběvila už zase a upřímně mi to začíná děsit. A jestli tedy mechanika škrábe disky, tak jestli je ji možné vyměnit a kolik to přibližně stojí. Máte někdo zkušenosti s tímhle?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

jak říkají kolegové

nejlepší je program Imbburn mám odzkoušeno, za celou dobu se mi tenhle problém co máš stal jednou a to u hry, kterou jsem ještě pálil v Clonecd

další možnost je změna oněch médií já vše dávám na Memorexy, jsem spokojen, ale nejlepší jako vždy budou Verbatimky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu