Kalic7 Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 PLS poradte mam kartu 2gb sony MS pro duo.Dal jsem ji do psp a kdyz dam usb do compu tak nikde tu kartu nemam jako vymenitelny disk nebo tak.Pls poradte co a jak mam udelat?Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 aktivoval si v PSP USB mode ? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kalic7 Odesláno Květen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 aktivoval si v PSP USB mode ? ... Jako to USB Conection?To jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 Co mas za operacni system? A PSP ti normlane kartu cte? ;)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kalic7 Odesláno Květen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 Co mas za operacni system? A PSP ti normlane kartu cte? ;)... Jako FW?Mam 3.80.JJ predtim jsem mel od brachy jenom 64 mb z mobilujenom na zkousku a slo to.A tedka mam 2 gb a nejde to.!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SliW3.G0ng3rs Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 Operační systém ..Windows Xp , Ubuntu , Leopard (Apple) a podobne ! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kalic7 Odesláno Květen 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 Operační systém .. , Ubuntu , Leopard (Apple) a podobne ! :) Mam Windows Xp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 Mam Windows Xp. Doporucim format karty ;)..a v PSP jde? ;)...a jeste se koukni do spravce zarizeni..jestli se nekde objevila ikona neznameho zarizeni ;)... (kliknes nad tim to pocitacem..vlastnosti a spravce zarizeni ;) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kalic7 Odesláno Květen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Doporucim format karty ;)..a v PSP jde? ;)...a jeste se koukni do spravce zarizeni..jestli se nekde objevila ikona neznameho zarizeni ;)... (kliknes nad tim to pocitacem..vlastnosti a spravce zarizeni ;) ) Dal jsem kurtu do psp a dal jsem setings a format memory stick a dak okej okej a pak mi to vzdycky napise There is no Memory Stick inserted.Uz me to stve!Furtmi to pise.A pritom sviti oranzove svetlo ze tam pametovka je!Tak nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 tak jestli mas ctecku karet tak to skus v ni " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kalic7 Odesláno Květen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 tak jestli mas ctecku karet tak to skus v ni " Ctecku karet prave nemam:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grizzly Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Kde si kupoval ten memorystick? Jak je starej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kalic7 Odesláno Květen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Kde si kupoval ten memorystick? Jak je starej? TO mam totiz od kamose je to maly kluk tak jsem si to od neho pujcil.Nevim presne jestli mu to v psp jde to jsem se ho neptal.Tak nevim jestli to nemuze byt tim?Ze on to mel v psp? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grizzly Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 TO mam totiz od kamose je to maly kluk tak jsem si to od neho pujcil.Nevim presne jestli mu to v psp jde to jsem se ho neptal.Tak nevim jestli to nemuze byt tim?Ze on to mel v psp? Ne, tim to neni. Tady padlo tolik rad, že už mě nic nenapadá. Asi bude poškozenej ten memorystick. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VitSramek Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 A ukazuje se ti v pc,když připojiš k němu psp otevřít nebo zkontrolovat složku?nebo tak nějak,prostě musíš dát otevřít složku a už by ti to mělo jít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kalic7
PLS poradte mam kartu 2gb sony MS pro duo.Dal jsem ji do psp a kdyz dam usb do compu tak nikde tu kartu nemam jako vymenitelny disk nebo tak.Pls poradte co a jak mam udelat?Dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts