Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

potřeboval bych poradit od hráčů PES...

suge

Recommended Posts

taky rikam PES celkem dlouho jsem porovnaval PES5(6) a FIFA 06(07) na PSP a muzu rict,ze PES je mnohem "fotbalovejsi" FIFA te za chvili omrzi,ale od PES se proste nejak nedokazu odtrhnout :D (driv sem hraval FIFU ale od te doby co mi kamos ukazal a pujcil PES namela FIFA sanci :)

kdyz jsem u toho porovnavani,bylo hlasovani jake hry se budou hrat pristi rok na invexu,mezi sporty byl nominovany PES6 a FIFA07 a co se nestalo,celou dobu to bylo velmi tesne,ke konci uz mel PES6 celkem vetsi naskok,par minut pred ukoncenim se objevilo u FIFA07 dost hlasu navic(hodne podezrele),ale nakonec vyhral o nekolik hlasu PES6.Ale poradatele dali stejne do sportu FIFU07 takze to byla jen trapna fraska,ono totiz nikdo z nich nepocital,ze PES6 vyhraje a jako duvod rekli,ze PES6 vyhral JEN o nekolik hlasu!!!To je duvod co??A ze by museli koupit multilicenci,proste je videt,ze hraci invex sponzoruje z vetsi casti EA Sport a umi si svoje hry prosadit :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu