suge Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 Zdravím Ptřeboval bych poradit od lidí,kteří hrají na PSP fotbálky.Kdyby jste si měli vybrat mezi hrou PES 5 nebo Fifa 06,které by jste dali přednost.Na compu mám obě hry,ale jak vypadají na psp vůbec nevim.Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 pes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 Rozhodně PES 5.Pětku hraju i když mám už šestku :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bambitka Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 jj,psp rulezz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackColl Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 každopádně PES ;-) Moje jediné UMD!:grin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 Mám taky teda dotaz, má PES6 tu licenci nebo co, aby byli všechny mužstva oficiálně pojmenovaný? Jako ve Fifě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka71 Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 Mám taky teda dotaz, má PES6 tu licenci nebo co, aby byli všechny mužstva oficiálně pojmenovaný? Jako ve Fifě?Bohužel PES 6 je bez licence ale můžeš si stáhnout option file kterej ti upraví jména hráčů,klubů a dresy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 Stáhni si option na www.gamefaqs.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 pes 5 forever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 PES ,rozhodně di do PES , 100x lepší fotbal než fifa .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 rozhodne pes 5 anebo 6 to mas docela jedno....fifu neber v zadnym pripade....fuj :evil: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 PES forever..........nikdy nebyl a nebude horší než FIFA.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 jo jo pes forever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 taky rikam PES celkem dlouho jsem porovnaval PES5(6) a FIFA 06(07) na PSP a muzu rict,ze PES je mnohem "fotbalovejsi" FIFA te za chvili omrzi,ale od PES se proste nejak nedokazu odtrhnout :D (driv sem hraval FIFU ale od te doby co mi kamos ukazal a pujcil PES namela FIFA sanci :) kdyz jsem u toho porovnavani,bylo hlasovani jake hry se budou hrat pristi rok na invexu,mezi sporty byl nominovany PES6 a FIFA07 a co se nestalo,celou dobu to bylo velmi tesne,ke konci uz mel PES6 celkem vetsi naskok,par minut pred ukoncenim se objevilo u FIFA07 dost hlasu navic(hodne podezrele),ale nakonec vyhral o nekolik hlasu PES6.Ale poradatele dali stejne do sportu FIFU07 takze to byla jen trapna fraska,ono totiz nikdo z nich nepocital,ze PES6 vyhraje a jako duvod rekli,ze PES6 vyhral JEN o nekolik hlasu!!!To je duvod co??A ze by museli koupit multilicenci,proste je videt,ze hraci invex sponzoruje z vetsi casti EA Sport a umi si svoje hry prosadit :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 můžu se jen přidat a konstatovat: "fifa do plynu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 jj proste fifu neber stoji za hov...o jak na pc tak na psp...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guma_S Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 fifa je sra..ka pes je nej fotbal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 Prece PES!! Ode me! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francik_3 Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 Jasná volba PES5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.