xmike Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 Podľa návodu, čo tu bol niekde sa mi podarilo spúšťať iso hry na TA-082. Nevie ale niekto, či miesto toho DH 0.46 sa nedá použiť aj 0.51, aby sa dal emulovať aj vyšší fw ako 2.71? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sonnyz Odesláno Prosinec 8, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 Dá se to díky D_A. Viz. http://forums.maxconsole.net/showpost.php?p=308911&postcount=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmike Odesláno Prosinec 8, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2006 Díky za nakopnutie správnym smerom, síce to bol len začiatok pred čítaním siahlodlhých diskusií, ale nakoniec som to zvládol. A už si frčím s 3.01 fw. PSP mám totiž len odvčera, takže mi to trochu trvalo, kým som zistil, čo to je ten DATA.PSAR a odkiaľ ho zoženiem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b.o.b.i.k Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2006 nemohl bys ten soubor nekam upnout? nejak mne to nechce pustit k downloadu z te stranky a registrovat se mi nechce. dik btw: co mam udelat, abych s timto devhookem rozbehl ty isa? sdik za navod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sonnyz Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2006 nemohl bys ten soubor nekam upnout? nejak mne to nechce pustit k downloadu z te stranky a registrovat se mi nechce. dikbtw: co mam udelat, abych s timto devhookem rozbehl ty isa? sdik za navod Tady máš link na down. http://www.psp-hacks.com/file/936 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b.o.b.i.k Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2006 diky a navod? nebo to mam delat stejne jako to popisoval dutch v navodu, akorat tam dam novej dh? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jaavik Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2006 Nejlepsi file co sem zatim nasel. Je v tom navod pro blbce jako ja, zvladnul jsem ta a poucil sem se a rozjel i 3.02... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sonnyz Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2006 diky a navod? nebo to mam delat stejne jako to popisoval dutch v navodu, akorat tam dam novej dh? Nn mělo by to být stejný jako instalace Devhooku 0.51 na FW 1.5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmike Odesláno Prosinec 9, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2006 No, zase som pri DH 0.45 s fw2.71. S hentým DH 0.51 som nevedel vyskočiť z hry, vždy sa psp vyplo. Neviete niekto, či sa dá v pohode použiť nový DH 0.51.01 na fw 2.71 alebo treba špeciálnu verziu iba pre 2.71? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2006 jo, taky bych to rad vedel, a teba i navod, kdyby byl...:) EDIT: no tak sem se docet ze se to dela stejne jako u 1.5...oki, tak ted uz jenom najdu navod na 1.5 a hura do toho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sonnyz Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2006 jo, taky bych to rad vedel, a teba i navod, kdyby byl...:)EDIT: no tak sem se docet ze se to dela stejne jako u 1.5...oki, tak ted uz jenom najdu navod na 1.5 a hura do toho! Návod tu je na fóru někde v tématu o DH 0.51 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2006 jo, taky bych to rad vedel, a teba i navod, kdyby byl...:)EDIT: no tak sem se docet ze se to dela stejne jako u 1.5...oki, tak ted uz jenom najdu navod na 1.5 a hura do toho! Návod tu je na fóru někde v tématu o DH 0.51 jj, díky, ted sem nemel moc cas, dystak az to najdu tak to sem hodim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xmike
Podľa návodu, čo tu bol niekde sa mi podarilo spúšťať iso hry na TA-082. Nevie ale niekto, či miesto toho DH 0.46 sa nedá použiť aj 0.51, aby sa dal emulovať aj vyšší fw ako 2.71?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts