Dejv Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 Problém. NTSC hry mi jdou černobíle a PAL normálně. U NTSC když u SWAPU 3.6 přepnu VIDEO: PAL tak to jde barevně ale dole je velký pruh a u některých her se v ukazcích seká zvuk. V mém případě to vyřeší taky ten RGB KABEL???? (Jinak já mám z PS2 Slim jak anténí výstup přes antenu přímo do TV nebo potom ještě jeden kabel zakončený třema cincema ale protože v TV (staší samsung) mám jen scart tak mám redukce z těch 3 ciccu na scart. Takže to asi neni to pravé ořechové.) Mohl by mi někdo 100% říct jestli to s tim RGB kabelem pojede ??? Někde jsem našel také : NTSC to Pal Konventor. Vyřeší to muj problém???? Má s tim někdo zkušenost??? PS2 NTSC to PAL VMode XChanger converts an NTSC PS2 ISO into a PAL playable ISO. http://rapidshare.com/files/47111955/PS2.NTSC.to.PAL.VMode.XChanger.zip.html EDIT: Dočetl jsem se že tento patch na předělání her z NTSC do PAL nelze použít na všechny hry. Některé hry potom nefungujou vubec. Chtěl jsem se zeptat jestli neni někde nějaký seznam na které hry tento patch lze a na které nelze aplikovat. A ještě jedna otázka. Na ty hry co to funguje: už dole nebudu mít ten černý pruh? Obraz bude přes celé? A v dobré grafice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAK Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 ja som si kupil RGB kabel ale nefunguje mi le bo mam starsiu TV mam vzadu scart a R-L audio cinc.tak newiem da sa este urobit colorfix ktory sa rovno montuje do konzloy alebo modernejsi chip ktory prehrava NTSC hry farebne. Je vela moznosti ale v mojom pripade bol RGB kabel zla moznost ale ked bude lepsia TV tak ho este vyuzijem a na TV ktory mam v obyvacke tam to funguje normal. PS: newiem ci ten konvertor ty pomoze ja mam podobny a newiem ako to funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Jak pokud máš scart tak ti RGB kabel musí fungovat, RGB kabel má vždy Scart, pokud máš cinche, tak si zjevně nekoupil RGB kabel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAK Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 moj RGB kabel ma scart a aj tak nefunguje ze vraj je to mojuo TV asi je velmi stara moj rgb kabel vyzera takto http://wisoft.sk/index.php?page=info&item=222 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SERVISMAX Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Pokud máš starší televizor a nepodporuje RGB signál,dá se tam doinstalovat NTSC úprava přímo v konzoli..,tak že ti půjdou barevně jak PAL i NTSC hry.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandreass Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 100% to jede kdyz mas novejsi tv.....jinak to poznas ze mas 2 a vice av...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts