Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS2 černobílé hry u NTSC


Dejv

Recommended Posts

Problém. NTSC hry mi jdou černobíle a PAL normálně. U NTSC když u SWAPU 3.6 přepnu VIDEO: PAL tak to jde barevně ale dole je velký pruh a u některých her se v ukazcích seká zvuk.

V mém případě to vyřeší taky ten RGB KABEL???? (Jinak já mám z PS2 Slim jak anténí výstup přes antenu přímo do TV nebo potom ještě jeden kabel zakončený třema cincema ale protože v TV (staší samsung) mám jen scart tak mám redukce z těch 3 ciccu na scart. Takže to asi neni to pravé ořechové.) Mohl by mi někdo 100% říct jestli to s tim RGB kabelem pojede ???

Někde jsem našel také : NTSC to Pal Konventor. Vyřeší to muj problém???? Má s tim někdo zkušenost???

PS2 NTSC to PAL VMode XChanger converts an NTSC PS2 ISO into a PAL playable ISO.

http://rapidshare.com/files/47111955/PS2.NTSC.to.PAL.VMode.XChanger.zip.html

EDIT: Dočetl jsem se že tento patch na předělání her z NTSC do PAL nelze použít na všechny hry. Některé hry potom nefungujou vubec. Chtěl jsem se zeptat jestli neni někde nějaký seznam na které hry tento patch lze a na které nelze aplikovat.

A ještě jedna otázka. Na ty hry co to funguje: už dole nebudu mít ten černý pruh? Obraz bude přes celé? A v dobré grafice?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja som si kupil RGB kabel ale nefunguje mi le bo mam starsiu TV mam vzadu scart a R-L audio cinc.tak newiem da sa este urobit colorfix ktory sa rovno montuje do konzloy alebo modernejsi chip ktory prehrava NTSC hry farebne.

Je vela moznosti ale v mojom pripade bol RGB kabel zla moznost ale ked bude lepsia TV tak ho este vyuzijem a na TV ktory mam v obyvacke tam to funguje normal.

PS: newiem ci ten konvertor ty pomoze ja mam podobny a newiem ako to funguje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu