repair center Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 Čauky všichni pracuji jako debug engineer ve společnečnosti kde se opravuje x-box 360 případné dotazy vám rád zodpovím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 ja mam dotaz-za kolik by si sehnal debugovy xko?:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 razziel Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 mam dotaz dis se rozsvitej 3 red diody tak co se v xboxu poroucha?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 mam dotaz dis se rozsvitej 3 red diody tak co se v xboxu poroucha?. Znamená to hardwarovou chybu. Také může být způsobena poruchou zdroje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Znamená to hardwarovou chybu. Také může být způsobena poruchou zdroje. ktera je v 90% zpusobena prehratim vaseho xboxu ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 moje otazka stale neni zodpovezena?:dozey: no jo no,faker:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 ja chi vědět za kolik by ste mi prodali xko s ring of death dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnnyX360 Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Je možné, aby mi Xbox škrábal disky? Dělá se výměna mechaniky pro Xbox 360 a pokud ano kolik taková sranda stojí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 Je možné, aby mi Xbox škrábal disky? Dělá se výměna mechaniky pro Xbox 360 a pokud ano kolik taková sranda stojí? když manipuluješ s xboxem během načítání tak jo:roll: já si už poškrábal pgr4 kvůly toho že mi ho brácha málem shodil(byl na stojato a on zakopl o internetový kabel:lol:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hohny Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 Chci si koupit flashnuty xbox a chtěl bych vědět jaký mám stahovat hry. Můžu stahovat i hry pro ameriku NTSC ?Zatím mám stažený pro PAL, ale některé hry pro PAL nemůžu třeba najít, tak pudou mi NTSC ??? Díki za odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 velky_muftu Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 Aka je pravdepodobnost ze pri kupe noveho Arcade budem mat Benq mechaniku? Pripadne aky datum vyroby mam hladat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 Chci si koupit flashnuty xbox a chtěl bych vědět jaký mám stahovat hry. Můžu stahovat i hry pro ameriku NTSC ?Zatím mám stažený pro PAL, ale některé hry pro PAL nemůžu třeba najít, tak pudou mi NTSC ??? Díki za odpovědi Jenom PAL nebo region free, leda že by jsi ten xbox kupoval z ameriky, pak NTSC nebo region free. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lusida78 Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Ahoj,x-box1 mi zniceho nic prestal nacitat hry.Při vložení hry mi to píše: Your Xbox can´t recognize the disc.Make sure its an Xbox game,dvd movie,or audio cd.Also check to see it the disc is dirty damaged. Remove the disc to continue. Kdyz tam da orig. hru tak to ukazuje porad tu stejnou hlasku.Tak je to dvd mechanika Samsung,hry jsou na dvd a pak prej EvolutionX.Pokud není v DVD mechanice vloženo žádné médium, spouští se tzv. Dashboard,ale jak tam da dvd tak je tam jen ta hlaska.Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 to bude laserem... kup si 360ku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
repair center
Čauky všichni pracuji jako debug engineer ve společnečnosti kde se opravuje x-box 360 případné dotazy vám rád zodpovím.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts