Guns-player Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 Já bych spíš navrhoval spolupráci ať se toto forum ukaze jako nejlepsi tym vsech tymu ;) Musíme nejít všechny je jedno kdo to najde :!: :P prostě to můsíme být my:!: Citovat
f-007 Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 si blbej??? je to moje a enemyho x'D ja beru telku a on xke s gtackem a mate to :P :lol: Citovat
Ski Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 Já bych spíš navrhoval spolupráci ať se toto forum ukaze jako nejlepsi tym vsech tymu ;) Musíme nejít všechny je jedno kdo to najde :!: :P prostě to můsíme být my:!: ehm :P myslim ze console forum nebude zname...stejne...by sme museli najit minimalne tri ;)... Citovat
Guns-player Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 takze: v e-mailu mi odpověděli: Otázka:Bude někdy hledani "pokladu" někde jinde nez v okoli Prahy a teď Mladý Boleslavi (podle první indície) treba v Plzni či v Rokycanech? Praha je pro mě, kvůli věku nedostupná. odpověd: Nebude Radius 60 km od prahy nam prijde dosazitelny pro nejvetsi mnozstvi cele CR otázka: Něco jsem slyšel od Wolfa a Westa (minulich vyhercu), říkali, že se soutěže znovu zůčastnit nemohou je to pravda? odpověd: nemeli by, bylo by to nefer vuci ostatnim, ale zadne dalsi zakopavani neplanujeme... otázka: Kolik bude jeste soutěží je to dobrý nápad a myslím, že jste tím tak cca 10 000 lidí zabavili odpověd: viz 4. (to je ta nad tím ) tak to je vse ostatní mé otázky byly zodpovězeny slovem UVIDIS :) Citovat
Arcane Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 :wohow: jelikož nějak neřekli že to v MB neni tak je fakt velká šance :) Citovat
Guns-player Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 no to že je to v MB jsem napsal schvalne a zajimalo me jestli se prokecnou a reknou ze to tam neni nebo neco takoveho... abychom mohli vyloučit alespon jedno misto... Citovat
Ski Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 no to že je to v MB jsem napsal schvalne a zajimalo me jestli se prokecnou a reknou ze to tam neni nebo neco takoveho... abychom mohli vyloučit alespon jedno misto... lol samozrejme ze nejsou tak hloupy ze by si nedaj pozor...mel ses jich zeptat...PROSIMVAS A KDEPAK JE TO ZAKOPANE? Treba by se prokecli...:roll:8)... Citovat
Arcane Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 ale dyt nám tim poradili, klidně odpověděli a neřekli že to v MB neni takže tak ze 70% si tipuju že je to MB :P Citovat
En3mY Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 pote co teamovy hraci v AC hrali jak debilove a vubec nekryli a vsichni jenom campovali tak nejak na teamovou zalezitost nemam naladu:dozey:(ale jenom dneska:D) to fko:hej proc skoro nejses na icq?:lol: prey ja nekam du a ses tady:lol::lol: ghah.....hej ja snad nebyl v mlady boleslavi :D co si mam vzit az si pojedu pro xko-m58 nebo M4A1 s tlumicem?:dozey::lol: gha vezmu oboji :wohow::dozey: ja teda cekam na zejtrejsi indicii,pak uderim do cernyho a voila xko je moje:twisted: xko a gta,bedna je fka....kuaaa at uz je sobota,me desne zere ze nevim aspon priblizne kde to je :D Citovat
Arcane Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 já mám výhodu, uběhne půlnoc, vyjdu před barák a mužu hledat :D:D beztak to je u mě na dvorku, tam byli nějaký týpci a dělali nějakou práci :D Citovat
Ski Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 KLuci..tohle je sice v ostatni diskuzi..ale prosim bez flame..:dozey: nepiste co delate atd...chjo... Citovat
alesek__ Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 Mlada Boleslav? :) od tamtad sem...pockam si na dalsi napovedu Citovat
Cloud.M@-T€R Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 No ale kdyz se podivate na mapu, tak by to klido moh bejt i kolin nebo litomerice (zawy :D ) Podle toho kde ty kluci taky bydlej.....Indicie snad napovy Citovat
Arcane Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 druhá indície a boleslav to neni http://www.stream.cz/video/72335-2-napoveda-xgame-ii/0 Citovat
Guns-player Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 njn... beroun? benešovice? Bezdružice je tolik možností :D pockame do nedele :D Citovat
Arcane Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 jestli jsou to města tak jedině Beroun nebo Benešov. jestli vesnice tak sme v ****** :D Citovat
Marr Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 vypadá to bud na Beroun,Benešov nebo Brandýs;)(Anymous_ už tam jede xD) Citovat
En3mY Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 to Marr:to tam jako fakt jede? :D pochybuju ze to je ve vesnici ale kdyz si to myslite :cheesygrin: sakra zejtra konecne 2.indicie,snad nejak helpne :D EDIT:ajo fakt ze jo,sem nejak neveril ze to tam daj o pulnoci :lol::lol: sakra tak to je vrazda :D fotrovi by se asi tedka nikam nechtelo:blink: takze asi mam zase smulu:( :lol: ale mozna ze na kole bych tam byl driv:lol: Citovat
white Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 to Marr:to tam jako fakt jede? :D pochybuju ze to je ve vesnici ale kdyz si to myslite :cheesygrin: sakra zejtra konecne 2.indicie,snad nejak helpne :d Druhá už je dávno venku... Citovat
Marr Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 to Marr:to tam jako fakt jede? :D pochybuju ze to je ve vesnici ale kdyz si to myslite :cheesygrin: sakra zejtra konecne 2.indicie,snad nejak helpne :d on pokud vim dobre,je z Brandysa;) Citovat
En3mY Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2008 on pokud vim dobre,je z Brandysa;) Anonymous_ ? ten je prece z prahy :D nah to je egal,tomu to taky celkem preju pac mi unbricknul PSP xD Citovat
f-007 Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2008 kua tak kde je ta druha indicie??????!!:!:!!:!:!:!::::???? ale vsichni jste uplne vedle hledate to spatne.. :D:D:D:D mz jsme vcera teda spis enemz vcera prisel na zpusob jak to zjistit na presnotu kde to je :D Citovat
Guns-player Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2008 ano, udělá mapu okolo kružnici s danými kilometry a zakrouškuje města,ktrý začínají na B a maj vjezd do něj u pole... takových je.. Citovat
netix Odesláno Květen 3, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 3, 2008 Boleslav to pořád muže být protože tu horní čast nemuseli natočit :) EDIT:Čekuju to znova a znovanic nahore neni ale treba je to FAKE?...Ja Myslim ze to je bolka(stale) podle toho meka na konci cesty trochu to tam znam... JInak pokud to najde někdo z forka tak aspon poradnou reklamu a at reknou ze i minuli vitezove byli od nas Citovat
Arcane Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 3, 2008 Boleslav to neni, vim jak vypadá naše cedule a je to B moc uprostřed, to Mladá by se tam nevešlo Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.