Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

GtaIV, xbox360, lcdTV - ZADARMO!!-Noisebrothers...X-GAME II

Recommended Posts

• Odpovědi 139
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

takze: v e-mailu mi odpověděli:

Otázka:Bude někdy hledani "pokladu" někde jinde nez v okoli Prahy a teď Mladý Boleslavi (podle první indície) treba v Plzni či v Rokycanech? Praha je pro mě, kvůli věku nedostupná.

odpověd: Nebude Radius 60 km od prahy nam prijde dosazitelny pro nejvetsi mnozstvi cele CR

otázka: Něco jsem slyšel od Wolfa a Westa (minulich vyhercu), říkali, že se soutěže znovu zůčastnit nemohou je to pravda?

odpověd: nemeli by, bylo by to nefer vuci ostatnim, ale zadne dalsi zakopavani neplanujeme...

otázka: Kolik bude jeste soutěží je to dobrý nápad a myslím, že jste tím tak cca 10 000 lidí zabavili

odpověd: viz 4. (to je ta nad tím )

tak to je vse ostatní mé otázky byly zodpovězeny slovem UVIDIS :)

Odesláno

pote co teamovy hraci v AC hrali jak debilove a vubec nekryli a vsichni jenom campovali tak nejak na teamovou zalezitost nemam naladu:dozey:(ale jenom dneska:D)

to fko:hej proc skoro nejses na icq?:lol: prey ja nekam du a ses tady:lol::lol: ghah.....hej ja snad nebyl v mlady boleslavi :D co si mam vzit az si pojedu pro xko-m58 nebo M4A1 s tlumicem?:dozey::lol: gha vezmu oboji :wohow::dozey: ja teda cekam na zejtrejsi indicii,pak uderim do cernyho a voila xko je moje:twisted: xko a gta,bedna je fka....kuaaa at uz je sobota,me desne zere ze nevim aspon priblizne kde to je :D

Odesláno

to Marr:to tam jako fakt jede? :D pochybuju ze to je ve vesnici ale kdyz si to myslite :cheesygrin: sakra zejtra konecne 2.indicie,snad nejak helpne :D

EDIT:ajo fakt ze jo,sem nejak neveril ze to tam daj o pulnoci :lol::lol: sakra tak to je vrazda :D fotrovi by se asi tedka nikam nechtelo:blink: takze asi mam zase smulu:( :lol: ale mozna ze na kole bych tam byl driv:lol:

Odesláno

Boleslav to pořád muže být protože tu horní čast nemuseli natočit :) EDIT:Čekuju to znova a znovanic nahore neni ale treba je to FAKE?...Ja Myslim ze to je bolka(stale) podle toho meka na konci cesty trochu to tam znam... JInak pokud to najde někdo z forka tak aspon poradnou reklamu a at reknou ze i minuli vitezove byli od nas

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu