caesar Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 zdaaarek...celkem by me zajimalo na jakem nejzajimavejsim...nejneobviklejsim miste nebo pri nejzajimavejsi udalosti nebo proste tak kdy ste hrali na svem PSP...napr.: ja treba kdyz sme byli na dovolene v italii na lodi a pozorovali sme delfiny pri soumraku tak sem zacal parit LocoRoco :D...byl sem tehda este legal takze demo... :D...prispivejte povidejte...snad tady takovy topic este neni.. ENJOY :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guns-player Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Asi nejzajímavější bylo když jsem seděl ve VIP loži v sazka arene na hokeji a hral naruta... Njn takovyhle veci me proste nebaví :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Když sem byl v Londýně na London Eye tak mě už ta cesta dolů nebavila, od půlky sem pařil Final Fantasy :D Jo když sme jeli do Londýna tak v autobuse sem hrál LocoRoco a měl sem sluchátka a najednou se mě ty sluchátka vypojili a hrála zrovna ta začáteční muzika.. Všichni se na mě koukali jak na debila ,co to poslouchám :D. Měl sem to nahlas takže to slyšel celej autobus :) . Holt smůla :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 treba kdyz sem byl ve zrovna ve vaně a kecal si s lidima na icq pres wifi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 tyve těžko říct, asi nejzajímevjší bylo když sem apřil LocoRoco na svatbě ! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Jednou ve škole sme probírali něco ze zemáku a něak mě to nebavilo jsem se přihlásil mužu na wc jo běž sem šel na wc a tam strávil celou hodinu a pařil god of war prostě když musis tak musis:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 nejzajimavejsi bylo kdyz sem byl v lagune a hral na PSP pod vodou:dozey: a kolem me plavali ryby:dozey: a pak sem sel na tobogan a tam sem taky hral:dozey: ale vubec sem to PSP nemel mokry:dozey: nejak me tyhle "nej" topicy zacinaj nudit:dozey: ENJOY:love::love::love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 nejzajimavejsi bylo kdyz sem byl v lagune a hral na PSP pod vodou:dozey: a kolem me plavali ryby:dozey: a pak sem sel na tobogan a tam sem taky hral:dozey: ale vubec sem to PSP nemel mokry:dozey: nejak me tyhle "nej" topicy zacinaj nudit:dozey:ENJOY:love::love::love: cože??To si měl něakej neoprevanej obal nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 :lol::lol::lol::lol: ...ne.normalka sem si sundal trenky a voni jakoze tesnili tak sem do nich dal PSP a jel sem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 :lol::lol::lol::lol: ...ne.normalka sem si sundal trenky a voni jakoze tesnili tak sem do nich dal PSP a jel sem ;) lol tak nevim jak na tohle reagovat xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 radsi na to nereaguj:dozey: proste nejlepsi misto je jakmile je nuda-kdyz uca mele bla bla a vy sahnete do kapsy a tam PSP tak to je proste nejlepsi,ty casy kdy clovek musel to bla bla poslouchat tak ty byli spatny ale tedka uz je to v pagode :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 Na koncertě Daniela Landy v Ostravě před 2 týdnama ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 patapon při sexu : D s hravou přítelkyní to byla docala haluz (pata - uuh; pata - uuh; pata - uuh; pon - eeh) : D [škoda, že už to s ní dál nešlo, tak konec] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nytram Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 v pařiži na ajfelově věži s nějakym frantíkem tekkena. sem videl jak to hral tak sem mu na svim psp ukazal ze ho mam taky a už sme hráli :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plp Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 Na WC tedka kdyz sem zrovna..... a pak jeste v divadle v lozi :D a pak uz ani nevim...mozna jeste joo propast Machocha! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitSramek Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 Tak já jsem dosud nehrál nikde jinde než u mě doma nebo u babičky.Do školy ho nenosím,bo mám strach,že mi ho někdo štípne.Takže nejzajímavější místo,kde jsem hrál je kuchyně..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 nejhezci zazitky smutne i vesele byli vzdy s psp na zachodku cislo 666 :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 na koncertě filharmonie jsem hrál nhl07,lidi na mě čuměli jak na vola... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenix Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 nejzajimavjesi byla jizda do chorvatska to jsem buril 8hodin vkuse. a nebo taky pod vodou v vodotesnem obalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
92speedx92 Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 jednou na hajzlu ale moc mi to neslo sem se moc nesoustredil , pak v hypernove kdyz sme nakupovaly a jeste v kine to sem paril GOW njn trochu to delalo kraval kdyz bylytichy mista ve filmu:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 nejzajimavjesi byla jizda do chorvatska to jsem buril 8hodin vkuse.a nebo taky pod vodou v vodotesnem obalu. to ti tak dlouho vydrzala baterka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 asi nej to bylo v divadle v praze na romeo a julii se školou já se na to těšil a ona taková kravina tak sem zapnul ssx on tour a pařil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 na WC jsem paril jenom game boy color jinak nejzajimavejsi no vzal jsem si sluchatka se skolou jsem jely do krumlova do podzemnich dolů a kdyz jsme tam jeli v tom voziku tak jsem zapl pokemony na gba emulatoru a paril nic moc jsem z toho nemel ale lepsi hrat nez cumet do tmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 nejzajimavejsi misto?!:D na posedu:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasisek Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 na záchodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.