lomax Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 Na netu je seznam her, ktery maj jit na PS3 jestli to tu uz je, tak se omlouvam http://faq.eu.playstation.com/bc/bcGames.htm?generation=PS2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 Spíš by mě zajímalo zda někdo zkoušel hrát online hry, pokud to vůbec funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 niga Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 (upraveno) A když mám 60gb a verzi 1.90, tak mi ty ps2 hry půjdou??dik:roll: Upraveno Září 22, 2013 uživatelem niga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 hej a kdyz mam 60gb a verzi 1.90 tak mi ty ps2 hry pudou??dik:roll: Pokud tam nemáš jenom větší HDD ale kouká na tebe i čtečka paměťovek tak si zahraješ i PS2 origo gamesy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mígl Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 A když mam 40gb verzi tak nejdou? Jednu jsem zkoušel a nešla docela mě to mrzí. Pomuže nový firmware? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 A když mam 40gb verzi tak nejdou? Jednu jsem zkoušel a nešla docela měto mrzí. Pomuže nový firmware? Bohuzel ne - kup si 60gb verzi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 niga Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 (upraveno) Díky jde mi to takže to je ok.Diky Hohlo marek_2080: pouzivej edit Upraveno Září 22, 2013 uživatelem niga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 jjjj diky ¨de mi to takze to je v klidu diky huhla...a este otazka...jde na ps3 vypalene hry dikno a to jako 40gb ver je horsni nez 60gb verze???no a jak mam to pozadi tak mi to tam meni barvy ze jednou je tam zelene jednou cerna je to chyba???nebo to tak ma byt?? huhla pockat to s tou cteckou sem nepochopil??muzes mi to vysvetlit V levo od mechniky je sešikmený plast a pod ním se skrývají sloty na paměťovky, SD CF a memory stick - výhoda 60GB verze, druhá výhoda je že má Emotion engine Chip a ten zajišťuje zpětnou kompatibilitu na PS2. PS3 40GB z důvodů úspory výrobních nákladů (- jeden číňan na chip) :-D, tento EM nemá. Co se týká těch barev buď tam máš nastavenou automatickou změnu pozadí, to by ale znamenalo že ti projdou všechny ne jenom dvě. Nebo po startu je normal černá, pokud nemáš automatické logování uživatele. Jakmile se totiž zaloguješ jako user, první položka menu PS3 create user tak se ti změní nastavení dle profilu.:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 niga Odesláno Květen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2008 aha tak dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lomax
Na netu je seznam her, ktery maj jit na PS3
jestli to tu uz je, tak se omlouvam
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.