Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nejaka chyba s wifinou(myslim ze je to FW)


Sudzi

Otázka

Dnes sem byl u kamose na chate a chteli sme zahrat neco proti sobe.(ma 3.90 m33-2 a ja mam 3.90 m33-3) Mno a zapli sme: SNK Arcade Classics Vol.1 a jak sem dal host tak me to pripojilo a za pul sekundy me to diskonektlo(mu se to pripojilo a cekalo)... potom sme tam dali nfs: Carbon - a zase mu vse v poho a me se to seklo kdyz to naslo jeho server.... nebo gta:liberty city stores - jak dam multiplayer tak to psalo: estabilishing conection a pak me to dalo do menu(jak sem mel 3:71 m33 asi tak na zacatku tohoto roku tak me to gta s druhym psp slo) . Kanal sme meli oba stejny a pak sme dali i automatic. :cry:

A o hrani pres internet napr: medal of honor 2, nfs... ani nemluvim to mi ani servery nenajde a uz me to vyhodi :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Jinak wifi funguje normalne - seznam.cz mi to nacte

EDIT::> prosim opravdu nevite cim to bude, nefunguje ad-hoc i jinym lidem s cfw 3.90 m33-3 ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
zkousel jsi moji radu? Daval jsi v recovery format flash1?

Mate oba nastaveny channel automatic?

j to sem skousel , a verzi jsme meli oba z jednoho cd(takze stejnou)

EDIT: to by me ani tak moc netrapilo to ad-hoc , me spis s... infra od ea ... treba nfs carbon - vse v pohode a jak sem na startovni care tak diskonekt , ale je fakt divne ze 3 zavody sem si zahral a zbytek me to vyhodilo na startovni care :

ted mam skore 1 vyhrany a 26 prohranych :((((

EDIT2: tedka sem susil hru http://psp.hrej.cz/hry/akce/1st-person/coded-arms-contagion-psp/ a funguje primo skvele pres net

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu