Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Worms: Open Warfare

Simi22

Recommended Posts

Ve většině míst jo. Ale na jednom nebo dvou ho zapomněli. (jsou tam už využitý všechy čtyři tlačítka - křížek, kolečko, šipka, čtverec - a už na defaultní kolečkko jako zpět nezbylo místo.)

určitě je to v místě kde tvoříš custom game. Jakmile vybíráš mapu, tak už se zpět nedostaneš. Aspoň jsem nezjisitl jak.

Ale ono se člověk naučí (naletí poprvé když prolejzá jenom menu aby zjistit co všechno tam je). Tak už do těch částí stejně asi nepolezeš pokdu nebudeš chtít hrát.

Ovládání lana byhc považoval za mnohem brutálnější mínus. Na PS jsem se s lanem dostal téměř kamkoliv. Tady mám potíže i s jednoduchejma přesunama :-(

Udělat lepší lano (buď na joystick a nebo ovládání obouma rukama - levou rukou ovládat doprava dolema, pravou rukou ovládat nahoru a dolů (šipka/křížek třeba)), tak si budu úplně chrochtat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám z tý hry pořád čím dál víc rozporuplný pocity.

Spousta věcí mi tam chybí - zbraně bohužel strouhnuly hodně a často by se mi hodilo něco co tam prostě není.

Dokonce i plynulost není vždycky nejlepší. Na to že je to 2D (s lehce 3D pozadím) bych čekal že to pofrčí jak oblesk. A ne že se to bude relativně často škubat.

Ovládání mohlo bít taky v mnoha ohledech příjeměnšjí.

Zase mě velice mile překvapila umělá inteligencce, která dělá frajeřiny co jsem na PC nezažil - třeba jsem zíral, když se jeden worm dostal z jednoho konce mapy na druhej jen pomocí lana a velekjch machrvin u toho (pustit se ve vzduchu a než dopadne, tak vystřelí další lano a chytne se jinde.). Na PC jsem nezažil že by červ použil lano. Tady s ním machruje. :-)

Takže zase AI velmi mile překvapila.

Tajně doufám, že vydají i další díl. Optimalizovanej aby jel plynule a s větším množstvím zbraní. A případně i pár předchystanejch map. To bych už pak snad nehrál nic jinýho.

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous

Dost jsem se na Wormsíky těšil, ale jak to tu tak čtu, je to nejspíš další z těch her, kterou kazí spousta stupidních nedořešeností a nedostatků. Ovládání jetpacku a lana nemožné přes joy je na nic, absence svatého 'haleluja' granátu, babičky a dalších superzbraní mě fakt mrzí... Takže nezbývá než doufat, že se autoři poučí a v dalším díle již všechny tyto 'detaily' zmizí. Skoro mi to připadá, že vydavatel na autory tak tlačil kvůli datu vydání, že prostě nemohli hru zcela dokončit a pořádně vyladit, což je na tom to nejsmutnější...

Odkaz ke komentáři

Někde jsem četl že zatímco na PSP je to jakž ak dorbá hra s nějakejma nedostatkama, tak na DS jsou to prý úplně vyhozený peníze.

A přitom myslím, že stačilo fakt málo. Dodělat těch pár zbraní by neměl být problém ne? Vyladit ovládání snad taky ne. Místo 3D pozadí tam dát 2D (stejně si toho nikdo nevšumne) aby se ušetřil výkon a jelo to plynule.

Nic víc by nebylo potřeba a byla by to dokonalá hra.

AI se jim fakt povedla a je výrazně lepší než v jakékoliv PC verzi. Využívá úplně všechny možnosti a využívá je dobře.

Fakt bych si moc přál aby vyšel ještě jeden díl, co to vychytá.

Odkaz ke komentáři

• 5 years later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu