Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Worms: Open Warfare

Simi22

Recommended Posts

..tak uz se to blizi :)

...btw na netu sem narazil na obrzky, jak budou vypadat WORMSove na DSku

a musim uznat, ze ty 2 obrazovky suprve vyuzivaj....horni ukazuje pole a na spodni je celkova mapka, zbrane a veskere info...musim uznat ze fakt paradni...navic vybrat zbran dotykem bude urcite rychlejsi nez na ni najet pomoci analogu(nebo jak to bude u PSP)...

obrazky z DS

[left:c69f16d7c5]http://img.hrej.cz/de/4de8123550f1ae33e366db40cfa74e.jpg[/left:c69f16d7c5][right:c69f16d7c5]http://img.hrej.cz/59/d0536f474f1854100434da0739cce3.jpg[/right:c69f16d7c5]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 4 weeks later...

Takže jem to už chvilku hrál a moje dojmy jsou:

- Jsou to klasičtí červi, ale přece jen se konverze nevyhnula nějakejm problémům. Takže oproti PC verzi to má následující mínusy (klady jmenovat nebudu, ty každej zná. A PSP nemá žádnej triumf čím by byla lepší.):

1) schází dost zbraní (a nebo padají v bednách který jsem nenašel? - ale v menu zbraní nevidím místo kde by se potom zobrazily). Třeba super ovce, svatý granát, betonový osel, super banánovka, krávy, stará paní, atd. Ze super zbraní je tuvlastně pouze ovce a klasická banánovka. Nic víc.

2) Ovládání s jetpackem. Na směrovém kříži se dost blbě mačkají dvě tlačítka zaráz. Vzhledem k tomu, že jde o každou vteřinu, tak je to o nervy

3) Ovládání na laně. To je ještě horší než jetpack. Na PC šli dělat hezký machroviny. Ale vla potřeba mačkat velmi přesně všechny čtyři šipky (a skoro pořád dvě najednou). Na směrovým kříži naprosto nemožný. Aspoň jetpack a lano mohli udělat na joysticku. Hrálo by se to mnohem líp.

4) Narazil jsemv menu na část kde mi scházelo tlačítko zpět. Takže pokud jsem tam vlezl omylem, tak jsem buď musel mapu dohrát, vzdát (což je potom ve statistikách :-() a nebo resetovat PSP. Malá chybka, ale mohli se jí vyhnout.

5) Nejsou tam klasický svénáře a různý úkoly jako v PC verzi. Všechny SP scénáře jsou pouze různě těžký verze deadmatche.

Ale jinak super hra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu