Robinecek Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 hele mam problem neznate neaky good program co mi přehodí clej film v good kvalitě do PSP ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 CloneDVD Mobile, Xvid4psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robinecek Odesláno Květen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 Děkuju moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Noxx Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 hele mam problem neznate neaky good program co mi přehodí clej film v good kvalitě do PSP ? xvid 4 psp.. ale zatim sem neprisel nato jak vybrat titulky a jazyk filmu.. treba u killbill mi to samo hodilo čseky dabing, přestože bych chtel anglicky s titulky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Robinecek Odesláno Květen 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 no to ja takovej problem nemám radší Čj než Aj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lachimalaif Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 Magic DVD Ripper - TEN JE HODNĚ JEDNODUCHEJ A HODNĚ DOBREJ Vřele doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 taky doporučuju magic dvd ripper je hodně good používám ho a sem spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomasr. Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 ja si daval přes DVDFAB platinum a zdal semě nějakej napitchu zvuk ale možná haluz :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Robinecek
hele mam problem neznate neaky good program co mi přehodí clej film v good kvalitě do PSP ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts