Robinecek Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2008 hele mam problem neznate neaky good program co mi přehodí clej film v good kvalitě do PSP ?
0 Noxx Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2008 hele mam problem neznate neaky good program co mi přehodí clej film v good kvalitě do PSP ? xvid 4 psp.. ale zatim sem neprisel nato jak vybrat titulky a jazyk filmu.. treba u killbill mi to samo hodilo čseky dabing, přestože bych chtel anglicky s titulky
0 Robinecek Odesláno Květen 5, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Květen 5, 2008 no to ja takovej problem nemám radší Čj než Aj
0 lachimalaif Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2008 Magic DVD Ripper - TEN JE HODNĚ JEDNODUCHEJ A HODNĚ DOBREJ Vřele doporučuji
0 Jonny Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2008 taky doporučuju magic dvd ripper je hodně good používám ho a sem spokojenej
0 Tomasr. Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2008 ja si daval přes DVDFAB platinum a zdal semě nějakej napitchu zvuk ale možná haluz :-)
Otázka
Robinecek
hele mam problem neznate neaky good program co mi přehodí clej film v good kvalitě do PSP ?
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts