javak810i Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 Určitě už to někoho mimo mě napadlo, kdo hrál aplespoň 1 díl gothicu na pc tak ví, o čem mluvím. Takové skvělé rpg a není na psp? Kdyby ano, byl bych v 7. nebi. Co na to vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 Taky bych chtěl, ale nic takoveho neni a konat se nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 proc tvoris novy topic kvuli tomuto ? proste zbytecny topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franki Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 jasne to by bolo fajn keby to spravili na psp alebo keby sa niekto posnazil mozno by spravil priami port na psp :) sak aj duken nukem 3D je tak spraveny ale to je trosku ine :D no jo inak mohol si to dat vlastne do psp pokec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 nerealna utopie ale bylo by to dobre ;) btw:modi kdo mi dal ban na chatbox? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 jo jenze nenarocna hra je uplne neco jineho nez takova hra proste takove topicy se zaviraji jak vidim si celkem zacatecnik tak diskutovat o tom jak by byla ta hra skvela nezda se ti to zbytecne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Květen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 jo jenze nenarocna hra je uplne neco jineho nez takova hra proste takove topicy se zaviraji jak vidim si celkem zacatecnik tak diskutovat o tom jak by byla ta hra skvela nezda se ti to zbytecne ? No, začátečník nevím jak to myslíš - jen jsem tu nově registrovanej. Vím, že se G na psp asi nedočkáme, ale není to jisté. Navíc znám hodně lidí, ktří by za to dali všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 jj, to urcite, fakt dobra hra! alespon tu muzeme diskutovat o tom jak by to bylo dobry, ale kdyz si to tak vemu tak co ja vim tak Gothic je na jednom CD=max 700MB a UMD ma prece 1700MB tak proc by to neslo? :D slo ale muselo by se to orezat aby to utahl procak...hru jsem si na PC uzival na nejnizssi detaily! neni to o grafice ale mnozstvi veci ktere ve hre muzete udelat, rozlehly svet kde kazdy clovek dela behem dne nekolik veci...proste to musi jit :) ˘˘˘˘˘˘ FF7:CC ti doporucuju! super hra, ani nemusis znat FF7, toze Crisis core je prvni dil...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Květen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 jj, to urcite, fakt dobra hra! alespon tu muzeme diskutovat o tom jak by to bylo dobry, ale kdyz si to tak vemu tak co ja vim tak Gothic je na jednom CD=max 700MB a UMD ma prece 1700MB tak proc by to neslo? :D slo ale muselo by se to orezat aby to utahl procak...hru jsem si na PC uzival na nejnizssi detaily! neni to o grafice ale mnozstvi veci ktere ve hre muzete udelat, rozlehly svet kde kazdy clovek dela behem dne nekolik veci...proste to musi jit :) JJ, úplný souhlas, navíc když porovnáš grafiku některýh psp her tak jsou na tom lépe než g1 - náročná na cpu je jen díky rozlišení takže by u psp verze mohli grafiku vylepšit a i tak by se to vešlo na umd. Jinak taky souhlasím, že tahle hra není vůbec o grafice, ale o příběhu, každém jedinečném dnu, volném světě a svobodě konání - prostě jsem na pc nehrál nikdy žádnou jinou hru, která by se gothicu vyrovnala. Bohužel se neví zda g na psp vůbec bude nebo ne (i když si myslím, že by na ní dost vydělali- já bych si hned jednu koupil i kdyby stála třeba 1800Kč), ale třeba na mobil vyšla a zase to pro mě byla nej mobilní hra, co jsem kdy hrál - doba hraní 6:47:56 h/m/s a to je na java hru dost. Jelikož mám cfw tak jsem na internetu hledal nějaké rpg, které by se nejvíce podobalo gothicu (volnost konání, živá města a propracovaný inventář), ale bohužel jsou to povětšinou takové rpg mlátičky, kde hraješ jen v nějakých dungeonech, a to není ono. PS: Docela uvažuji o FF7: CC, ty ji máš, je to dobrá hra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 Tak na psp, ani na jiných konzolích moc takových RPGeček nenajdeš. I když by měl vyjít zaklínač na ps3, takže možná se to časem trochu změní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diskomuz Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 Podle mě by to nějak šlo :) Přece lidi (programátoři) jsou šikovní :D Koukněte se třeba na gtačko....tak by se na první pohled zdálo že by to nešlo ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 Podle mě by to nějak šlo :) Přece lidi (programátoři) jsou šikovní :D Koukněte se třeba na gtačko....tak by se na první pohled zdálo že by to nešlo ... :D ehm ono gta a gothic je trosicku jinej salek kavy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Květen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 ehm ono gta a gothic je trosicku jinej salek kavy :D No, asi to myslel tak, že když se podařilo na psp udělat gta (a to s velkym světem a dobrou grafikou) tak by se mohla udělat i gothic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 Kdyby , Kdyby a pořád jen kdyby ... Prostě nebude , nevím co řešíte pořád ... na forumu je kopec RPGček , budeš si muset vybrat z toho co je ... RPG neměly na PSP a vlastně všech konzolích nikdy extra úspěch ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 ^^ FF:CC, FF7, FF8, FF9...FF1/2 ? :blink::blink::blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Květen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 ^^ FF:CC, FF7, FF8, FF9...FF1/2 ? :blink::blink::blink: No, myslel jsem Final Fantasy 7: Crisis Core, včera jsem si ho stáhnul, mno není to špatná hra, ale já na fantasy anime moc nejsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franki Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 ehmmm a nebol nahodou TES4:OBLIVION na xbox360 ? a nieje to nahodou konzola? :) a nemal oblivion vyst aj na PS3 alebo uz aj vysiel? no neviem nezaujimam sa oto tak neviem :) inak na psp fakt neni ziadne poriadne rpg typu G alebo the elder scrolls serie :) ale dufam ze vide ta psp verzia TES4oblivion travel :) mozno by ma to aspontrosku nasytilo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 Tak me tak napada nebyla tu jednou diskuze o tom ze TES:OBLIVION vyjde na psp? Ted nejak nevim jesti to byl fake nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 James: http://psp.ign.com/objects/853/853585.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ecko1468621637 Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 skoda ze neni na PSP by docela uspelo ...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoktorVitek Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Jaké byly požadavky na kompl pro G1? 400mhz? PSP má CPU má max 333 ne? Určitě by se to dalo překopat pro konzoli. stálo by to za to. Například Half-life se dá sehnat jako homebrew gamesa, dokonce se už pracuje i na Garry módu pro PSP... A fanoušků Gothica je dost. :D Dobře si pamatuju jak sme to u kámoše na komplu pařili. Dal bych všechno za to aby vyšlo na PSP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 No ja se kdysi na brachu dival jak to hral, ja hral jen tak z prdele 2ku ated sem hral 3ku ale moc nechapu :D Tak to chci jet v řadě no, na psp by to určitě stalo zato, ale jak na to, no to nevim :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patdevast Odesláno Duben 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2010 Gothic 3 byl urážkou celý herní ságy. No nápad na konverzi není spatnej, ale zkuste si představit to ovládání... Nápad je to zajimavej, ale asi bych to na psp nehral. To samy, jako mass effect atd, dobry hry, ale podle me by to bylo zbytečný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.