big dave Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 Ahoj lidi, mám nove psp a nahrál jsem si tam hodně her... nejdříve mě všechny v pohodě jeli ale ted když spustím jakoukoli hru napíše se mě tam : The game could not be started. (80020321). nevím v čem je problém nic sem tam neměnil... pls poradte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2008 jaký máš CFW(FW)? kdyžtak zkus zmáčknout select a přepnout umd iso mode na sony np9660 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 v recovery skus nastavit aby ti to slo bez UMD,nebo ho tam vloz:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t-pack Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 má stejnej problem a taky je to teďka čerstvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
big dave Odesláno Květen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 díky, už mě to jede...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2008 díky, už mě to jede...:) super...a bylo to tím co jsem psal? a co ostatní jak jste na tom?:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t-pack Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 hej dave jak že si to udělal? nějak sem to nepochopil pls pomoc mam fw: 3,02 OE-A dik moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 hej dave jak že si to udělal? nějak sem to nepochopil pls pomoc mam fw: 3,02 OE-A dik moc No nevim,nevim podle me si uz moc her nezahrajes s CF 3.02 oe-a :lol: Doporucuji novejsi cf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t-pack Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 sakra tag tohle sem přesně nechtěl slyšet ale už to tag bude mno ale diky jo a eště jeden dotaz, jakto že v recovery menu nemam UMD MODE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 protože to je až v novějších CFW(M33) ...updatni na 3.90 M33-3 (nejdřív musíš na 3.52 m33-3/4 ...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts