Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Registrace na USstore

Otázka

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Ahoj, potrebuji poradit. Chci si zalozit na PS3 store US ucet. Vse delam podle navodu, ale zasekl jsem se u zadavani ID (nick). At tam napisu co chci, tak mi to hlasi, ze vlozene ID nemuze pouzit a at to zkujim znovu. Je mi jasne, ze kdyz uz nejaky ID je pouzito, tak ho nemuzu zadat, ale zkousel jsem i nesmyslne ID např. "aaaaa" a nic. Muzete mi nekdo poradit co s tim?

Diky

:cry::cry::cry:

• 0
Odesláno
Ahoj, potrebuji poradit. Chci si zalozit na PS3 store US ucet. Vse delam podle navodu, ale zasekl jsem se u zadavani ID (nick). At tam napisu co chci, tak mi to hlasi, ze vlozene ID nemuze pouzit a at to zkujim znovu. Je mi jasne, ze kdyz uz nejaky ID je pouzito, tak ho nemuzu zadat, ale zkousel jsem i nesmyslne ID např. "aaaaa" a nic. Muzete mi nekdo poradit co s tim?

Diky

:cry::cry::cry:

zkouset, zkouset, zkouset :D Uvidis ze te to casem pusti, zkus pripadne nejaky cisla a tak... nepouzivej symboly atd.

• 0
Odesláno

byli tady řeči o tom že kdiž chcete více dem ztak si máte udeělat new učet na ps3 a tak sem si ho udělal a zaregistroval se na ps store a dal sem uited states ale kdiz sem tam zadal nakou adresu co mi propomina ameriku tak mi to reklo ze to je valid tak sem tam zadal svoji adresu ale ten ps store je skoro stejný a jsou tam ceny kč. nevíte někdo jak se mám dostat na ten us a jakou adresu tam mám zadat?:cry:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu