Pida SuXxX Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 Dá se nějak zvýšit hlasitost ? Já jí mám v PSP nastavenou naplno,ale stejne mi to hraje potichu... když sem třeba ve škole a mám to ve sluchátkách moc toho teda neslyšim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 1 ) kup si lepší sluchátka 2 ) http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008030004 (ale pozor může ti to zničit repráky !!!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 92speedx92 Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 ja mam teda sluchatka ktery se davaj k sony ericssonum (walkman) ty takovy spunty co ti ucpou uhco a nic neslisis jenom muziku a jsou squeli a to mi staci:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spitfire_90 Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 zkus to jak ti poslal odkaz tekken90 to Light Mp3 je dost promakaný a i pěkně upravený sám to používám a k tomu mám sluchátka ze sonny eriksona se špuntama a dohromady to je sqvělý ..... kdyš je mám v uších neslyším nic :D:D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 Spunty ftw!! mozna ti na zacatku nebudou sedet(jesli pouzivas spunty poprve) ale do pul hodiny to bude v poho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pida SuXxX Odesláno Květen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 Jo dobrý zkusim ten návod,ale tak mě ani nejde o to jakej zvuk je ve sluchátkách,ale spíš bez nich... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 Je to perfektní program , ale bacha abys to moc nepřehnal , rlly ti to může oddělat repráky ... To se pak řeší hůř , než když neslyšíš ve škole písničku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pida SuXxX
Dá se nějak zvýšit hlasitost ? Já jí mám v PSP nastavenou naplno,ale stejne mi to hraje potichu... když sem třeba ve škole a mám to ve sluchátkách moc toho teda neslyšim....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts