buddyfriend Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Dětské, vlol, ty si lama (: Zkus se někdy podívat, než napíšeš takovou blbost. Nestačí ti "důkaz", že to jsou kvalitní brusle už jen ze spojení Nike Bauer(neříkám, že jsou nej, ale já si je sehnal za 4k a zoopa)? A malé kolečka... Eh, já vás lidi nechápu, inline jsou normálky 82mm, ty 100mm jsou o držku, vždyť to už nejsou fitness brusle, ale brusle na SJEZD z kopce a pochybuju, že borec chce jen jezdit z kopce, pak je sundat a... haha, jinak opravdu přeju Vám vyjet prudký kopeček s 10cm kolečkama...Mluvíte blbosti a beztak máte všichni doma tak maximálně normální 80ky... Děcko hloupé (war) :blink: no hlavne ze ty jses vlkej king kterej vsemu rozumi :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 Já mam taky nějaký noname vydržely mi docela dlouho ale utrhnul se mi ten pásek na stahování a koleček jsem už taky projezdil dost. Chtěl bych si pořídit nějaký lepší ale s kratším rámem na vyblbnutí, s těma obyč fitness se tak dobře nemanévruje. Máte někdo zkušenosti s bruslema na slalom a podobný kravinky? Docela se mi líbí tyhle http://www.brusle-koleckove.eu/koleckove-brusle-powerslide-vintage-08.html daji se do toho narvat i větší kolečka takže by se na nich dalo jezdit i na výlety. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 já mám aggressive brusle K2... a teď nevim jak se menujou:D za 4300Kč a stve mě to,sou jako dobrý na slaidy atd. ale prostě ta cena sem si mohl koupit USD a byl bych spokojen,časem uvažuju o ňákejch závodech,ale mám se co učit:Dtakovýdle hodně podobný mám: edit: tohle sou brusle co chci:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 já bych si na aggressivech asi nabil hubu a taky by mě štvaly ty malý kolečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 já bych si na aggressivech asi nabil hubu a taky by mě štvaly ty malý kolečkajj na jízdu po městě a HLAVNĚ na nerovné silnici je to peklo:) ale na skateparku boží, mě stačí že umim jakžkat slidovat a sjíždět rampy:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 warty:vzdyt ti je 14 ty ses decko vole! Je mu patnact. Jsi taky jeste decko prosimte, ten rok se ztrati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 hmm ja mam naky worker myslim ze kolecka 78mm nejsou nicim zvlastni sou naprosto obyčejny staly tušim že 2K a já sem s nima spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Květen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2009 tahle je dobrá http://www.youtube.com/watch?v=dTQdfXaaZ58 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.