x-t-rAy Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Moje bílá krabička :love: http://i40.tinypic.com/dpjonq.jpg Tady máte důvod,proč jsem xbox kupovala :arrowu1: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos1468622696 Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 My paříme na tomhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 taky samsung =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scrappy Odesláno Březen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrout Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 toto je můj. jen dodám, že case je nastříkán fosforeskující bravou, takže svítí ve tmě. http://img7.imageshack.us/gal.php?g=p1010033z.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Březen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2009 Tak takhle je to u mě, až na to CRT to ujde ne? Všechny ty DVD dole na xboxu a na tom DVD přehrávači sou hry :D Trošku gamer no :D Jinak se mi tam hraje super! http://img257.imageshack.us/gal.php?g=p3210065.jpg http://img257.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img257/4956/1237659704yb1.smil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Už tu dlouho nikdo nic nepostnul, takže konečně jsem se přestěhoval a takhle vypadá můj hrací koutek, ještě musim pořešit kabely trochu a bude to košér :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajciNO Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 Toď je moja domáca zakladňa a teraz ma ospravedlnte. IDEM MASTIŤ XKO 8):wohow::coolgun: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jawakiller Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 ted ale vypada takhle kvuli toho ze ho chci lakovat jinak nedaroval by nekdo chromovanou krytku na mechaniku? asi ne co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 Jinou fotku nemám :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RohLLIKs Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 sakra to sem jedinej kdo pari na monitoru? jinak mozna by bylo zajimavejsi fotit cely vase herni doupe nez jen takle televizi a vedle Xko...a zajimalo by me jak to ma doma trebas xDante;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 já taky hraju na monitoru... později sem dám foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jawakiller Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Promiňte za off, ale vidim, že mate fakt luxusní telky ..:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 twl já budu hrát na nějaký 50 a vy tady máte takový okna :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Bratia cesi, u vas je ovela vyssia kupischopnost obyvatelov nez na Slovensku, ale ma udivuje, ze poniektori tu hraju HD konzolu este na starych CRT TV a navyse aj v nizkych uhloprieckach (keby aspon na 32" 16:9 crt tv). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anyndur Odesláno Září 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2009 tak to trosku rozseknu....velikost nic moc,....ale na odreagovani staci :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 Odpoledne nafotím svoje doupě to teprve uvidíte gamera edit: tak to nenafotím nefunguje mi foťák, ale až ho sprovozním tak to vyfotím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Říjen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2009 Sharp,úhlopříčka 82 cm,Full HD Xbox 360 Premium nestěžuji si:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.