Dzunk Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 moje nejbolibenejsi hlaska z prcicek je to me poser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moucha1468621212 Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Vyšetřující: Dle sdělení majora Hoolihana ... Plk. Henry Blake : Hoolihan je ona, pane. Vyšetřující: Kdo je ona? Plk. Henry Blake : On, pane. Vyšetřující: Major Hoolihan? Plk. Henry Blake : Ona... Vyšetřující : Radši pokračujme... MASH 4077 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bykk Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 no to mě poser na holy zada:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Květen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2008 Rock podvrataku. Fialka : Pane starosta pomocte on nas chce zabit Starosta : Neboj, uděláme, všechno uděláme, jenom mě musíš volit, ty. ta hlaska neni moc vtipna ale zpusobem jakym to rekl me fakt dostava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomx99 Odesláno Květen 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 dnes mi přišel mejl od kamoša : . Kalhotky nejsou to nejdůležitější na světě, ale mají k tomu sakra blízko. . Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najdenějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to. . Znám tak škaredou ženskou, že když posílala svou fotku mailem, odchytil ji antivirus. . Po trávě se nechodí - po trávě se směje. . Přístroj, který je pod proudem vypadá stejně jako přístroj, který pod proudem není. Liší se jen na dotyk. . Ráno nejím, protože myslím na sex. V poledne nejím, protože myslím na sex. Večer nejím, protože myslím na sex. V noci nespím, protože jsem hladový jako prase. . Rozdělovat restauraci na kuřáckou a nekuřáckou je stejné jako rozdělovat bazén na "smí se močit" a "nesmí se močit". . Chovej se k lidem tak jak bys chtěl, aby se ty kur.vy chovaly k tobě. . Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat. . Všude dobře, doma manželka. . Vykouřená cigareta zkracuje život o 2 minuty. . Vypitá flaška rumu zkracuje život o 4 minuty. . Pracovní den zkracuje život o 8 hodin. . Nejlepší na plešaté hlavě je, že slyšíš sněhové vločky. . Nemám rád lidi, kteří berou drogy. Hlavně celníky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 moje je z jednoho filmu s boxwm,uz nevim jak se jmenuje, ale zni to nenjak takhle.Ja vim ze jsou mlady,rychly a v lepsi kondici ale ty ses cernej.a ten boxer co to je za povzbuzovani. a nebo pulp fiction tvoje prd*l zazije stredovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 "she´s hot" - HIMYM nenapadlo mne nic lepsiho proste oni to porad dokolecka mluvi a nejak se mi to vrylo do pameti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Nejlepší na plešaté hlavě je, že slyšíš sněhové vločky. Proč jsem to nepochopil ? "she´s hot" - HIMYM nenapadlo mne nic lepsiho proste oni to porad dokolecka mluvi a nejak se mi to vrylo do pameti :D To je z nějakýho Péčka , beztak :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack009 Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Simpsonovi: "Já to nebyl" Simpsonovi: "Krkání do zkumavky není vědecký výzkum" Pelíšky: "Hledáš něco soudruhu? Cože??! BUM!!!" :wohow::wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 29, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Simpsni : Bart vola do Vocko baru : "Haloo je tam pan Al , prijimenim Koholik ?" :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 The Simpsons - the best of Aberham Simpson Abe Simpson: V domově potřebujeme nový zvířátko, když jsme při kartách zabili toho ukecanýho ptáka! Policista: Pane, nechte se evakuovat, je to pro vaši bezpečnost! Abe Simpson: Já nikam nejdu! V tomhle pečovatelském domě jsem se narodil a tady taky umřu! Policista: Je naděje, že si to rozmyslíte? Abe Simpson: Jistě, jdeme! Abe: Pojď ke mně a vem si židli synku. Homer: Copak je táto? Abe: Tak blízko ne, táhne z tebe chlast! Děda: "Burns! Takového člověka tenhle stát potřebuje! Mladou krev!" Homer: "Pokud nedostaneš rozum, dáme tě do domova důchodců." Děda: "Ale tam už jste mě dali!" Homer: "Tak půjdeš do toho hroznýho co byl v televizi." Děda: "Už budu hodnej." Líza: "Dědo, jak se jmenuješ křestním jménem?" Děda: "Víte, když jsem zmatenej, tak se kouknu na spoďáry. Skrejvá se tam odpověď na všechny důležitý otázky... říkejte mi Abraham Simpson!" Líza: "Dědo, jak sis sundal spoďáry a přitom nestáh kalhoty?!" Děda: "Já nevim, nevim!" Marge: „Dědečku, na té vlajce je jen čtyřicet devět hvězd?“ Děda: „To mě dřív pochovají do studený země, než bych JÁ uznal Missouri!!“ ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revil Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 OTAZKA : vite proc se mame ucit dejepis? ODPOVED: aby se minulost neopakovala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BManix Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 GTA IV: Roman: What have you done? Niko: What does it look like? Roman: We're dead! Niko: No, he's dead... we're fine. Stopařův průvodce po Galaxii: Nejlepší existující drink je Pangalktický megacloumák. Vypít ho je jako nechat si vyrazit mozek z hlavy plátkem citrónu, obaleným kolem masivní zlaté cihly. Pulp Fiction: Winston Wolfe: Pokud jsem dobře informován o situaci, máme tu auto plus tělo mínus hlava v garáži. Butch Coolidge: Zlomil jsem si žebro. Fabienne: Jak jsi mi to dělal pusou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 Ai caramba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimalos Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 si vysmatej jak kdybys vyhral pul mega Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Květen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2008 když bůh rozdával obličeje ty jsi seděl na záchodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0hny Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Hele vole kde mam káru, 2 má na zádech vytetovanej nápis Vole a 1 má na zádech vytetováno bezva: 1. vole ty máš tetování 2. vole ty taky 1. jak vypadá to moje ? 2. bezva a co tam mam já ? 1. vole a jak vypadá to moje ? 2. Bezva, a co tam mam já ? 1. VOLE, a jak vypadÁ to moje ? !! 2. BEZVA a co tam mam JÁ ? !! a pak větnamskej prodavač : VY IDI0TI , TO STE TAK BLBÝ NEBO TO HRAJETE ? jo a vyděli teda spíš slyšeli jste pár pařmenů ? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 naprosto souhlasím s lancem, tzn. Pulp fiction..nejlepší hlášky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukysvetna1468621248 Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 vím že nic nevím (aforismus) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 meet the spartans: Xerxes: Postaram se o to aby Sparta zmizela z ucebnic dejepisu... King:..To je mi ale uplne u prdele Xerxesi....ja totiz neumim cist..!!! King: Pamtujte si tento den spartane..protoze tohle je den kdy vsichni zemreme...!! .........Dobre dobre...tohle je den kdy oni zemrou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 friends Chandler - já si myslím, že syn je vždy kopií svého otce. Rossův táta - to já si myslím také. Co dělá váš otec ? Chandler - je to miss transvestita.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MalickyBobrik Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Maminka vždycky říkala pro hlupáka každý hloupý :D -Forest Gump Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Homer: Kanoe vyrobena ze salamu? Jasne ze bych ji snedl... -kdo nevidel, nepochopi...:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 Kyle:Učitelka ze školky souloží s mým malým bráškou. Cartman:Sakra tvuj bracha je fakt frajer! Kyle:Žadnej frajer je jeste malej a nechape to. Cartman:Co má chápat?Postaví se ti,vošahaš ji kozy,strčiš ji ho tam a chčiješ. Kyle:Stšíš ji ho tam a chčijes???? Catrman:No jestli ji nechces zbouchnout,tak se ji vychčijes na nohu. South Park Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Srpen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2008 hej miku ty chlastas jak jeptiska... hej miku si nejak zvlcel ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.