Brento Odesláno Květen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2008 Electronic Arts dnes odpoledne oznámili věc, na kterou by si vsadil opravdu málokdo. Zvlášť v době, kdy všichni utíkají opačným směrem a u firmy, která se do hodně pozdních konverzí nikdy nepouští. Toto pravidlo ale právě padlo a dosud čistě konzolová série Burnout zavítá poprvé také na osobní počítače se svým posledním dílem Paradise. Přijel na Xbox 360 / PlayStation 3 letos v lednu a s hodnoceními 80-90%, milionem prodaných kusů, 55 oceněními od magazínů a 50 tisíci účastníky multiplayeru za den se určitě nedá označit za neúspěšný.Burnout Paradise projde přestavbou pro specifické potřeby PC. Rozšíří se jeho multiplayer, důraz poklade na komunitní obsah a online funkce, plynule přepnutelné ze singlu do multiplayeru (ala Test Drive Unlimited). K hlavním devizám originálu, mezi něž patřila jízda po otevřeném světě s efektními bouračkami, se přidá ještě nějaká nová herní náplň v PC verzi. Tiskovka tímto patrně nemyslí placený přídavek Davis (konzolovou verzi obohatí o letadla, motorky, a módy i lokace pro ně navržené), nýbrž něco jiného. Datum vydání se zatím neví. (Tiscali games) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Aspoň se je na co těšit , včera jsem tenhle Burnout dohrál na X360 , a musím uznat , že to je fakt lahudka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 super...to si na pc zahram...len to bude isto narocnejsie na grafiku ako pro street :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 wow, nevěřili byste ale dneska se mi zdalo ze burnouty hram na PC :D uz se tesim :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 paradicka ... ihned jak bude v predobjednavce tak si to kupuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 super...to si na pc zahram...len to bude isto narocnejsie na grafiku ako pro street :( Narocnejsie to nebude aspon podla ich vyhlaseni. Vraj na PC s priemernymi parametrami to pojde plynulo. Inac jedno video gameplay : http://plnehry.sector.sk/video/6038/burnout_paradise__pc_verzia_.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 :bash:No to si teda brzo pospíšil s konverzací na pc to snad už ani nemá cenu! Kdyby to už začalo od prvního dílu, ale od nějaké 5tky či 6stky to snad už ani nepotřebuje komentář:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 Preco nie ? Ked chcu zacat tak nech zacnu. Je to po vsetkych strankach perfektna hra tak preco nie. Vecsina ludi si nekupuje hry lebo je to znama zavodna seria ale preto lebo je hra dobra a burnout paradise je sakramentsky dobra hra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 :bash:No to si teda brzo pospíšil s konverzací na pc to snad už ani nemá cenu! Kdyby to už začalo od prvního dílu, ale od nějaké 5tky či 6stky to snad už ani nepotřebuje komentář:blink: konverzace je rozhovor a konverze je prevod :D neva stava se :D ja si myslim ze by burnout mohl zustat vysadou konzoli ... je to pohodve hrani bez zadnych stresu ... uz vidim ten frmol kolem pc verze ... chtel bych aby burnouty zustaly na konzolich :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 Samozrejme to chcu ti co maju konzolu :) Ale ja co mam PSP,PS2 a PC mozem ist... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 Super! Sice si to stejne diky svemu - na dnesni dobu - low-end PC nezhraji, ale urcite nekdy PC upgradovat budu, kdezto nakup konzole neplanuji .. (maximalne nejake dalsi prenosne typu PSP ;) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 Bylo by lepší kdyby vydali všechny ty díly od prvního do posledního na pc (víme že se, tak nestane) ani na emulátorech pro playstation 2 jsem je nerozjel Jelikož jsem neměl téměř žádné příležitosti si jej zahrát na konzolích jenom pár krát 2 dílu jinak ani ň... Jenom jsem sledoval z povzdálí dění o kolo tohoto titulu, ale rád bych se vrátil ke kořenům této supér hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filipsemo Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 hele kamos mi rikal ze na torrentleech to uz na pc je!!!- nekoukl by se tam nekdo kdo tam je reglej pls?!?!?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2008 SRY koukal jsem na to jestli to tam někde nenajdu, a ono tam na pc vůbec nic není. Jenom na konsole Xbox 360 , PSP ATD... Ale, na PC ještě nic...8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2008 Jenom jsem dejte vědět až vyjde nebo bude k mání ke stažení THANKS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts