Rune Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Konečně jsem se dočkal demoverze a je to řádný nářez grafika zatím nejlepší co je možno vidět v závodních hrách (dá se tam nastavit nějaký ultra mega multisampling :D) můj oblíbený pohled ze sedadla řidiče je konečně použitelný a ničení aut svádí k jejich rozbíjeni míto závodění :D pro mě celkově lepší jak Gran turismo 5 které bylo spíš zklamání teď už jen čekat na plnou verzi která má vyjít koncem června česká verze pak v červenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 jj už to vyšlo i na xko(demo jsem vyděl...asi stáhnu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 jezdis autem ? Fyzika vozu je docela srandovni ... vis o tom ze s autem bez nadjizdeni neudelas ani zatacku pod uhlem 90° ? Jestli to nejak nespravi do plne verze tak to bez povsimnuti prejdu ... jinak grafika je fakt hezka ... co mne prekvapilo je , ze DiRT na Ultra det mi vytahnul tak 5 fps ... tohle , ac na stejnym enginu na ultra det 20 fps ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ogami Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 fyzika je aspon z meho pohledu naprosto otresna ... pocit z jizdy jak kdybych za sebou tahnul kacera na provazku. race driver byl vzdy arkada, ale take mel vzdy celkem uchazejici chovani vozu, coz se jim aspon podle dema povedlo dokonale zprznit. grafika sice pekna, ale ta to bohuzel nezachrani. to radsi zapnu forzu2 na xku, bo gtlegends/gtr2/race a richard burns rally na pc. kdo nehleda simulaci a staci mu akraka, ke ktere sedne a za minutu z nej bude sumachr, bude jiste spokojen ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 co se tyce ovladani vozu, tak je to nehratelne... proste sem se ani rozjet nemohl, když tohle bude ve full verzi, tak ruce pryč :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 :DPozor bude i verze na mobil, tak je se na co těšit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Květen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 tak já jsem od toho nečekal žádný simulátor a právě v tomhle ohledu to naplnilo moje očekávání pro příznivce NFS to asi taky není moc to pravé v porovnání obtížnosti obou her vypadá NFS jako hra pro malé děti :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 To máš pravdu poslední díl jse jim moc ne příliš vydařil, už i Carbon ztrácel na akčnosti závodění a také mu něco málo chybělo ,ale stejně nejlepší byl most wanted tomu snad nic nechybělo co by pro zábavu byl jak stvořený... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Květen 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 To máš pravdu poslední díl jse jim moc ne příliš vydařil, už i Carbon ztrácel na akčnosti závodění a také mu něco málo chybělo ,ale stejně nejlepší byl most wanted tomu snad nic nechybělo co by pro zábavu byl jak stvořený... :-) Most Wanted je určitě nejlepší díl série NFS :) Pro Street jednoznačně nejhorší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Květen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2008 Most Wanted je určitě nejlepší díl série NFS :) Pro Street jednoznačně nejhorší nejlepsi byly porshe ... a pak undergroun 1 ... dvojka se jeste dala ... ale most wanted neprinesl nic noveho , ba naopak : fyzika auta desna , plavalo to... nejak men to nechytlo ... jediny duvod proc jsem to hral byl mercedes mclaren slr(muj sen) ... tahlo se to az do carbonu ... a pro street prinesl poskozeni aut , realnejsi chovani aut ... jak rikam porshe byly nej ... pak sla kvalita dolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 GRID = nádherná grafika ..... ale ta fyzika to je teda celkem spatny :-D ..... Gran Turismo je stejne nej :-P ..... a rikej te si, co chcete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 Jelikož už vysla plná verze hry sem si ji stahnul a jsem na tom uplne zavisly ani kdyz mi neco kdokoliv rika proste furt cumim na telku s otevrenou pusou :D ale je to strasny,zatacky tam jdou uplne krasne vubec jako v realu ale zabaví to :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 Most Wanted a Hot Pursuit NFS me chytly nejvíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 Jelikož už vysla plná verze hry sem si ji stahnul a jsem na tom uplne zavisly ani kdyz mi neco kdokoliv rika proste furt cumim na telku s otevrenou pusou :D ale je to strasny,zatacky tam jdou uplne krasne vubec jako v realu ale zabaví to :cheesygrin:Nj... GT je nej :lol: http://youtube.com/watch?v=cP1Q6sxNJoY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rune Odesláno Květen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 Nj... GT je nej :lol: http://youtube.com/watch?v=cP1Q6sxNJoY Lol to je mazec video :D:D:D GT už nikdy :D btw už mám plnou verzi a obtížnost je nastavena celkem dost vysoko teda aspoň co jsem zkoušel na normál tak ne vždycky jsem byl do třetího místa (pokud jsem dojel :D) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 lol GT neni o bourani do svodidel ani spoluhracu.. Ta hra je zamerena na realny jizdni vlastnosti, ne na demolice jako Grid nejlepsi je ten konec toho videa :lol: "racing games are really REALLY fast" a tam jede auto z nejnizsi kategorie GT.. paradoxem tu je ze v ukazce z Gridu jedou supersporty :dozey: ňah btw je to uz 3. topic s touhle hrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 To videjko je hodne luxusni :D Grid je fakt vynikajici....jdu hrat :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plešoun Odesláno Červen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2008 Máet pravdu fyzika aut je u PC verze šílená na PS3 je to daleko zábavnější gameska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 ovladaní je pekne težky ale jinak hra dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 Máet pravdu fyzika aut je u PC verze šílená na PS3 je to daleko zábavnější gameska No nevím, mě přijde ta fyzika dobrá. Takový mix mezi simulací a arkádou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2008 No nevím, mě přijde ta fyzika dobrá. Takový mix mezi simulací a arkádou. Dobra fyzika? Leda ze by ty auta byly z papiru :D. Ta hra je ukazkova arkada, se simulaci to nema nic spolecnyho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts