tekken90 Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 konečně něco pořádnýho pro PSP :) http://pspupdates.qj.net/Ubuntu-7-10-v0-1-beta-a-GNU-linux-shell-program-for-PSP/pg/49/aid/119883 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 proč já ho prodával:lol: ... už vím na co šetřit:lol: ... takže rafek+náboj+střed počká já chci psp :lol: EDIT díky Anonymous_: psp počká kolo je lepší:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Květen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2008 Bezi to na linuxovom jadre alebo je to len primitivny homebrew ktory sa podoba na ubuntu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeliki Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 vyzerá to byť vo pohode, až na pár malých detajlov: na fw. 3.90 m33-3 mi autoboot nefunguje, musím to spúšťať z menu. je to celé vo francúštine. nepodarilo sa mi prihlásiť do systému, nech napíšem akýkoľvek login stále to vypisuje "Utilisateur inconnu", čo netuším čo by tak mohlo znamenať. nieje tu niekto skúsenejší v práci s linuxom, kto by vedel čo to po mne chce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 vyzerá to byť vo pohode, až na pár malých detajlov:na fw. 3.90 m33-3 mi autoboot nefunguje, musím to spúšťať z menu. je to celé vo francúštine. nepodarilo sa mi prihlásiť do systému, nech napíšem akýkoľvek login stále to vypisuje "Utilisateur inconnu", čo netuším čo by tak mohlo znamenať. nieje tu niekto skúsenejší v práci s linuxom, kto by vedel čo to po mne chce? Překlad: francouzsky (rozpoznáno automaticky) » česky Uživatel neznámá .. Jdu to hned zkusit, doufam, ze to fake bezi na linuxovem jadre, aby to bylo pouzitelne.. Ale spise pochybuju, imho to bude dalsi trapna HB se vzhledem Ubuntu.. :roll: Protoze uClinux vyuzival tolik HW prostredku a pritom stale spousta veci nejelo, ze je skoro nemozne na tom spustit Xka.. Ale doufejme.. EDIT: Tak jsem mel pravdu, je to jen dalsi HB, zkuseni linuxaci mohou posoudit hned dle screenu.. ach jo :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 vyzerá to byť vo pohode, až na pár malých detajlov:na fw. 3.90 m33-3 mi autoboot nefunguje, musím to spúšťať z menu. je to celé vo francúštine. nepodarilo sa mi prihlásiť do systému, nech napíšem akýkoľvek login stále to vypisuje "Utilisateur inconnu", čo netuším čo by tak mohlo znamenať. nieje tu niekto skúsenejší v práci s linuxom, kto by vedel čo to po mne chce? login a heslo je "admin" skoda ze je to jenom hb :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 hehe a jeste ten nazev me celkem rozsekal :D...Ubuntu 7.10 :D:..skoda...mylslim ze se nikdy poradnho linuxu nedockame :(... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 takze to ani nema cenu stahovat co...skoda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 :D to uz sou pomalu lepsi windowsy na psp (aspon jim rozumim) ale i tak je v takovych vecech nej asik irshell tak naco linux Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2008 :D to uz sou pomalu lepsi windowsy na psp (aspon jim rozumim) ale i tak je v takovych vecech nej asik irshell tak naco linux to mas samozrejme pravdu, irshell je z techto vsech shellu nejpromakanejsi.. Tyto ostatni, uz maji jen jiny design, jinak umi porad to stejne (hodiny, usb, spusteni nejake te aplikace...). Ale kdyby to byla opravdu aplikace bezici na pravem linuxovem kernelu, byla by to bomba! ;) To by pak na to nemel ani nejaky irshell (mohl by jsis nakonfigurovat co chces, doinstalovavat aplikace, fce linuxu, apd - proste pravy OS ;) ).. Zatim je nej pouze uClinux a bochs.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.