Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Ubuntu 7.10 v0.1 beta for PSP

tekken90

Recommended Posts

vyzerá to byť vo pohode, až na pár malých detajlov:

na fw. 3.90 m33-3 mi autoboot nefunguje, musím to spúšťať z menu.

je to celé vo francúštine.

nepodarilo sa mi prihlásiť do systému, nech napíšem akýkoľvek login stále to vypisuje "Utilisateur inconnu", čo netuším čo by tak mohlo znamenať. nieje tu niekto skúsenejší v práci s linuxom, kto by vedel čo to po mne chce?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nepodarilo sa mi prihlásiť do systému, nech napíšem akýkoľvek login stále to vypisuje "Utilisateur inconnu", čo netuším čo by tak mohlo znamenať. nieje tu niekto skúsenejší v práci s linuxom, kto by vedel čo to po mne chce?

Překlad: francouzsky (rozpoznáno automaticky) » česky

Uživatel neznámá

..

Jdu to hned zkusit, doufam, ze to fake bezi na linuxovem jadre, aby to bylo pouzitelne.. Ale spise pochybuju, imho to bude dalsi trapna HB se vzhledem Ubuntu.. :roll:

Protoze uClinux vyuzival tolik HW prostredku a pritom stale spousta veci nejelo, ze je skoro nemozne na tom spustit Xka..

Ale doufejme..

EDIT: Tak jsem mel pravdu, je to jen dalsi HB, zkuseni linuxaci mohou posoudit hned dle screenu.. ach jo :cry:

ubuntu710-screenshot-02.png

Odkaz ke komentáři

login a heslo je "admin" skoda ze je to jenom hb :(

Odkaz ke komentáři

:D to uz sou pomalu lepsi windowsy na psp (aspon jim rozumim) ale i tak je v takovych vecech nej asik irshell tak naco linux

to mas samozrejme pravdu, irshell je z techto vsech shellu nejpromakanejsi.. Tyto ostatni, uz maji jen jiny design, jinak umi porad to stejne (hodiny, usb, spusteni nejake te aplikace...). Ale kdyby to byla opravdu aplikace bezici na pravem linuxovem kernelu, byla by to bomba! ;) To by pak na to nemel ani nejaky irshell (mohl by jsis nakonfigurovat co chces, doinstalovavat aplikace, fce linuxu, apd - proste pravy OS ;) ).. Zatim je nej pouze uClinux a bochs..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu