Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

CF 3.90 M33-3 a problém s *ISO,*CSO

Rufus

Otázka

Čau, koupil jsem bazarový PSP Fat s CF 3.90 M33-3 + 4GB Sony MemoryStick, bohužel mi při spouštění jakékoli ISO či CSO hry vyhodí chybu 80020148. Použil jsem všemožné postupy a nastavení z tutoriálů tady z fóra, bohužel bezvýsledně. PSP mi "ISA" neustále odmítá. Ví někdo jak tenhle problém odstranit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Díky za tipy, ale tohle všechno jsem před založením threadu vyzkoušel. Naformátoval kartu, v recovery menu nastavil všechno podle tutoriálů... UMD driver na Sony NP9660 pak na OE isofs legacy, M33 driver... nastavil 1.50 kernel, 3.90 kernel tam a zpět... eboot.pbp a další doporučená nastavení na disabled atd. atd. a pořád nic, nic, nic... Vyzkoušel jsem všechny dostupné kombinace co se doporučují.

Odkaz ke komentáři

• 0
Díky za tipy, ale tohle všechno jsem před založením threadu vyzkoušel. Naformátoval kartu, v recovery menu nastavil všechno podle tutoriálů... UMD driver na Sony NP9660 pak na OE isofs legacy, M33 driver... nastavil 1.50 kernel, 3.90 kernel tam a zpět... eboot.pbp a další doporučená nastavení na disabled atd. atd. a pořád nic, nic, nic... Vyzkoušel jsem všechny dostupné kombinace co se doporučují.

a co v advanced?

Odkaz ke komentáři

• 0
chcelo by to nejake screeny z toho tvojho recovery,sa mi to nejak nezda..to bude nejaka uchylna hovadina..

AK uz to neporiesis dg je posledne riesenie..

Screeny dnes nepořídím - digitál je na cestách, možná zítra. Ale v recovery chybu nehledej, procházel jsem to 100x. Je možné, že by

to bylo tím MemoryStickem? Původní majitel mi tvrdí, že ho pořídil

těsně před prodejem a nikdy neskoušel... Ale zas když nahraju nějakou

homebrew na 32MB origo paměťovku tak to stejně nejde...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu