Dnes mi přišlo PS3, hned jsem si ho nastavil a všechno udělal. Mám pár dotazů ohledněvzhleduafirmware:
1.Vzhled-Taková ta vlnka v pozadí co běží(krásný efekt), tak dá se změnit nějak barva? Já to mám červené a mě se to moc nelíbí ta barva.
2.Firmware-nebudu mít připojení z netu a tak si to budu muset stahovat a házet do PS3 vždy nejnovější firmware. Ale nemám flashku jen mobil s 2 Gboriginál pamětovou kartou(Sony 2Gb M2)a dotaz zní, jestli má tento mobil funkci mass storage, který prý potřebuji(říkal Marek_2080). Nikde to nemůžu najít.
Otázka
Mike55
Dnes mi přišlo PS3, hned jsem si ho nastavil a všechno udělal. Mám pár dotazů ohledně vzhledu a firmware:
1. Vzhled-Taková ta vlnka v pozadí co běží(krásný efekt), tak dá se změnit nějak barva? Já to mám červené a mě se to moc nelíbí ta barva.
2. Firmware-nebudu mít připojení z netu a tak si to budu muset stahovat a házet do PS3 vždy nejnovější firmware. Ale nemám flashku jen mobil s 2 Gb originál pamětovou kartou(Sony 2Gb M2) a dotaz zní, jestli má tento mobil funkci mass storage, který prý potřebuji(říkal Marek_2080). Nikde to nemůžu najít.
Děkuji za odpověd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.