dark_one Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2006 Tekken hraju uz 10 let a jeste me neomrzel :D
Dann Odesláno Prosinec 26, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2006 Tak pařim Tekkena a sem velmi spokojenej!!!
piggy Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2006 Mortal je jednoznačně lepší, jsou tam super postavy, je to takový víc hororový a krvavější. Kdežto v Tekkenu poskakujou čínský technaři.
MorroR Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2006 jo jo tekken je dost přeteplenej
margot1 Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2006 MorroR napsal: jo jo tekken je dost přetepleneja to ještě neviděli tebe
MorroR Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2006 margot1 napsal: MorroR napsal: jo jo tekken je dost přetepleneja to ještě neviděli tebe víš, že jsi de.bil?
Grimer Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2006 ja bych bral tekkena :) ale zase MK ma taky neco do sebe..
margot1 Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2006 MorroR napsal: margot1 napsal: MorroR napsal: jo jo tekken je dost přetepleneja to ještě neviděli tebe víš, že jsi de.bil? víš že si úchyl?
piggy Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2006 MorroR má pravdu, Tekken je přiteplenej. ;)
Dann Odesláno Prosinec 26, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2006 Může bejt přiteplenej sebevíc, ale já sem velmi spokojenej s Tekkenem. Co se týká grafiky, tak přeteplenej Tekken je mnohem víc přetepleně lepší!!!!!! 8)
margot1 Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2006 nejenom co se týče grafiky..postavy z mortal kombat vypadaj jako...-tak nějak si představuju MorroNa
piggy Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2006 margot1 napsal: nejenom co se týče grafiky..postavy z mortal kombat vypadaj jako...-tak nějak si představuju MorroNa To je potom MorroR celkem hustej bouchač, protože postavy v MK jsou nádherně evil. :wink:
markjag Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2006 Ja radsej nezne zienky ako Lily :)
Yokozum Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2007 Já jsem zaritej Mortalák, ale díly na PS2 a ted uz i na PSP ztratily svoje kouzlo. Je to uz neco jinýho než kdysi. Ty komba, to je hrůza. Je to takovej sekanej boj, pokud neznáte žádný dlouhy kombo, tak se trápíte. Tekkena jsem neměl nikdy moc rád, ale ted hrál sem pětku na ps2 a ta mě hodně, ale hodně překvapila. Takže ted dávám hlas Tekkenu:(
piggy Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2007 Yokozum napsal: Já jsem zaritej Mortalák, ale díly na PS2 a ted uz i na PSP ztratily svoje kouzlo. Je to uz neco jinýho než kdysi. Ty komba, to je hrůza. Je to takovej sekanej boj, pokud neznáte žádný dlouhy kombo, tak se trápíte. Tekkena jsem neměl nikdy moc rád, ale ted hrál sem pětku na ps2 a ta mě hodně, ale hodně překvapila. Takže ted dávám hlas Tekkenu:( Zrádce Mortalu. Jen počkej, on si Tě Quan Chi najde. ;)
MorroR Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2007 Yokozum napsal: Já jsem zaritej Mortalák, ale díly na PS2 a ted uz i na PSP ztratily svoje kouzlo. Je to uz neco jinýho než kdysi. Ty komba, to je hrůza. Je to takovej sekanej boj, pokud neznáte žádný dlouhy kombo, tak se trápíte. Tekkena jsem neměl nikdy moc rád, ale ted hrál sem pětku na ps2 a ta mě hodně, ale hodně překvapila. Takže ted dávám hlas Tekkenu:( nezasloužíš si obličej Baraky ty hříšníku:)
°°K°A°M°° Odesláno Leden 7, 2007 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2007 kurwa mortal je husty...nej. me dostalo kdyz sem bojoval proti zenske ktera mela dve dyky a nakonec kdyz sem ji dodelal a kdyz se nakonci dela treba fatalita tak ta pica udelala harakiri tak ze ty dýky kazdou bodla do jedne strany hlavy..jakoby do ucha........Tak to me fakt dostalo a je to husty
Recommended Posts