Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Odesláno

Já jsem zaritej Mortalák, ale díly na PS2 a ted uz i na PSP ztratily svoje kouzlo. Je to uz neco jinýho než kdysi. Ty komba, to je hrůza. Je to takovej sekanej boj, pokud neznáte žádný dlouhy kombo, tak se trápíte. Tekkena jsem neměl nikdy moc rád, ale ted hrál sem pětku na ps2 a ta mě hodně, ale hodně překvapila. Takže ted dávám hlas Tekkenu:(

Odesláno
  Yokozum napsal:
Já jsem zaritej Mortalák, ale díly na PS2 a ted uz i na PSP ztratily svoje kouzlo. Je to uz neco jinýho než kdysi. Ty komba, to je hrůza. Je to takovej sekanej boj, pokud neznáte žádný dlouhy kombo, tak se trápíte. Tekkena jsem neměl nikdy moc rád, ale ted hrál sem pětku na ps2 a ta mě hodně, ale hodně překvapila. Takže ted dávám hlas Tekkenu:(

Zrádce Mortalu. Jen počkej, on si Tě Quan Chi najde. ;)

Odesláno
  Yokozum napsal:

nezasloužíš si obličej Baraky ty hříšníku:)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu