Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 105
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 2 weeks later...
Odesláno

Zdarec lidi!

Potřeboval bych sehnat 5 lidí co by šli o tomto vejkendu (10. a 11. ledna) hrát team deathmatch. Jedná se o to, že chci získat trofej za zabití 5 lidi ze soupeřícího týmu, a to tak trochu nejde když se mě tam v životě nepříhlásí víc jak 3 lidi...

Takže plán je takový, udělá se 6 týmů po 1, a budeme se vraždit dokud prostě všichni nezískají tu trofej... takže kdo do toho jde se mnou ( případně napište datum a čas kdy se to hodí):bash:

Odesláno

KrekCZ

headset mam takže no problemo!

ale nějak mi to nejde se připojit na server :( golda mam, ale nejde to...ještě to vymakam...tak si mě zatim přidejte...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EDIT: Sorry jsem se špatně podíval. Myslel jsem, že myslíte na Xko a ne na PS3. Takže se mnou nepočítejte!

Odesláno
Zdarec lidi!

Potřeboval bych sehnat 5 lidí co by šli o tomto vejkendu (10. a 11. ledna) hrát team deathmatch. Jedná se o to, že chci získat trofej za zabití 5 lidi ze soupeřícího týmu, a to tak trochu nejde když se mě tam v životě nepříhlásí víc jak 3 lidi...

Takže plán je takový, udělá se 6 týmů po 1, a budeme se vraždit dokud prostě všichni nezískají tu trofej... takže kdo do toho jde se mnou ( případně napište datum a čas kdy se to hodí):bash:

se mnou bys mohl počítat,když mi do toho něco nevlítne

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu